#17 Papa Alioune Ndiaye

Küme düşen bir takımdan şampiyon olmuş olan takıma gelen bu adamı niye kimse konuşmuyor!!!

Bugün ileri top taşıdığını görmedik bu sonradan görmenin!

Adam ne yapsın yav Selçukla, Belhandayla yan yana top oynadı, zaten Fernando çıkınca geride kaldı baya.

Pas vermeyi bilmiyor sut atmayi bilmiyor. Sadece kosmak ile olmuyor bu isler. Orta saha yaratıcılığı dipte. Bazi maclarda enerjisi cok yüksek kapatıyor ama her macta inanilmaz efor olmuyor.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Konsantre olunca müthiş
Değilse rezil
Bugün olduğu gibi

Pasör Selçuk ve Belhandayı da görmesek birşey demiycez, azıcık tökezlemesin adam hemen imha timi ortaya çıkıyor

Kötü performans gösterdi.

Pas kalitemiz zaten çok yüksek değilken Ndiaye de Belhanda'ya uyup top kayıpları yapınca hücumlar başlamadan bitti.

çok kötüydü,ortasaha bomboştu.defansif açıdan çok kötüydü.

Pasör Selçuk ve Belhandayı da görmesek birşey demiycez, azıcık tökezlemesin adam hemen imha timi ortaya çıkıyor
onyekuru da sinan ve belhanda gibilerle oynamak zorunda kaldı.ndiaye ama farklı biri.bursa macında ön plana cıkmalıydı

onyekuru da sinan ve belhanda gibilerle oynamak zorunda kaldı.ndiaye ama farklı biri.bursa macında ön plana cıkmalıydı
Adam 6 no ya döndü üstüne yanına selçuk geçti nasıl fark gösterecek, zaten belhanda yı saymıyorum bile.Garry Mariano falan ne oynadı top mu oynadılar takım komple bitikti.

Schalke macı için tek güvence Badou oynarsa kazanırız

Adam 6 no ya döndü üstüne yanına selçuk geçti nasıl fark gösterecek, zaten belhanda yı saymıyorum bile.Garry Mariano falan ne oynadı top mu oynadılar takım komple bitikti.
o zaman onyekuru,ndiaye,ozan gibi futbolcuları eleştirirken dikkat edecegiz,yanındaki manyakları düşünerek

enerjini kontrol et,telaşlı olma

Adamın derdi şampiyonlar ligi'nde kendini gösterip daha iyi bir takıma transfer olmak zaten. Umuyorum bugün iyi oynar hem o kazanır hem biz.

Geri
Üst Alt