#17 Papa Alioune Ndiaye

Ndiaye bizim yediğimiz yeteneklerden biridir aynı Garry Rodriguez örneğinde olduğu gibi..Birini FT acımasızca çizdi ve Fener ekmeğini yiyor şimdi diğerini ise zamanına Osmanlı'dayken zamanın teknik direktörü oyuncuyu sahaya sürüp saldım çayıra mevlam kayıra demedi yani o zaman kendiliğinden bu adam skor katkısı vermiyordu..Elbette Osmanlı'nın o zaman bir hucum stratejisi vardı ve Ndiaye'nin o ofansif bir oyun şablonunun bir parçasıydı yani atak yaparken futbolcular ne yaptığını bilmeyen kafası kesik tavuk gibi etrafta koşmuyordu ancak bize geldiğinde adama dedik ki ne yap et bireysel yeteneğinle birşeyler üret.. Benden hucum şablonu bekleme.. Bizde hucüm taktiği olmaz herkes bireysel yeteneğiyle iş yürütür dedik ve Ndiaye'yi yedik.. Bugün Seri-Lemina vs.. aynı şeyleri yaşıyor.. Taktik maktik yok BAM BAM BAM felsefesiyle bu oyunculardan birşey alamayacağın açık.
Hangi kuş bu?

Mi 9T cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Rodriyi hoca mi cizdi? En cok verimi hoca aldi. Verimi dusunce ve para lazim olunca yol verdi.. gayet de yerinde bi hamleydi..

Galatasaray'dan Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Al Ittihad'a transfer olan Garry Rodrigues, ayrılığı ile ilgili mesajlar verirken, hedeflerinden bahsetti. Garry Rodrigues, Fatih Terim'in kendisinin ayrılmasını istemediğini ancak teklif, kulüp ve kendisi için iyi olduğundan kabul ettiğini söyledi.”

İnsanları aptal yerine koymaya utanmıyor musunuz?

Geçen sene ligin ilk yarısında Feghouli ile birlikte Garry Rodrigues'in üstünü çizdi..Sonra Garry'e teklif gelir gelmez satıldı..Belli ki Fatih Terim Garry'e seni ben sattırmadım olm deyip gazını almış yoksa dediği gibi olsaydı Garry'i çok isteseydi menajeri bu sene bize önerdiğinde niye reddetti o zaman.. Allahtan geçen sene devre arasında Feghouli'ye teklif gelmedide şampiyonluğun mimarı olan adamı kurtardık :asd:

Kaynak 1 A SPOR :
111.png :

Ekstra Kaynak 2 : Fatih Terim'in Garry Rodrigues'i maaş krizinden dolayı reddettiği ortaya çıktı

Kuş kuş yorumlar yapma şurada. Fener ne ekmeği yiyor Allah aşkına. Olsa olsa Ali’nin hunharca harcadığı para karşılığı gelmiştir.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Falcao'ya topçu değil diyen antu ahalisinden hiç farkınız yok.. Fener'in bir futbolcusunu övünce Fenerli olunmuyor realist olunuyor ki Garry'nin Galatasaray'lı olduğunu bilmeyen yok + Şut çekmeyi bilmeyen Belhanda yerine 1000 kere elimizde Kruse olsun isterdim..Fener'in hazırlık maçları dahil , bütün maçlarının özetlerini açın izleyin..Tek hucum umudu Garry olmuş..Kruse bile Muriçten çok Garry'e çalışıyor...Her maçta direk skora katkı veriyor ve son maçta Fener defansı rezilleri oynasada Tolga'nın attığı golde de golü attıran yine kendisiydi..Gönül isterdi ki Babel'e alternatif olarak elimizde o olsaydı..

Diğer konuda Fatih Terim'e yaptığım eleştirilerin hepsinin altına imzamı atarım..Taktiğimiz stratejimiz malesef yok.. Futbolcularımız ne oynayacağını bilmiyor..Bireysel olarak bir futbolcu çıkıp bireysel yetenekleriyle bir iş yapacak ki pozisyon üretebilelim..Haa aksini iddia eden dünkü maçta geliştirdiğimiz tek organize atağı göstersin..Malesef rezilleri oynuyoruz..

Geçen sene ligin ilk yarısında Feghouli ile birlikte Garry Rodrigues'in üstünü çizdi..Sonra Garry'e teklif gelir gelmez satıldı..Belli ki Fatih Terim Garry'e seni ben sattırmadım olm deyip gazını almış yoksa dediği gibi olsaydı Garry'i çok isteseydi menajeri bu sene bize önerdiğinde niye reddedildi o zaman.. :asd: :asd: :asd:

Kaynak 1 A SPOR :
Ekli dosyayı görüntüle 61441 :

Ekstra Kaynak 2 : Fatih Terim'in Garry Rodrigues'i maaş krizinden dolayı reddettiği ortaya çıktı

Falcao'ya topçu değil diyen antu ahalisinden hiç farkınız yok.. Fener'in bir futbolcusunu övünce Fenerli olunmuyor realist olunuyor ki Garry'nin Galatasaray'lı olduğunu bilmeyen yok + Şut çekmeyi bilmeyen Belhanda yerine 1000 kere elimizde Kruse olsun isterdim..Fener'in hazırlık maçları dahil , bütün maçlarının özetlerini açın izleyin..Tek hucum umudu Garry olmuş..Kruse bile Muriçten çok Garry'e çalışıyor...Her maçta direk skora katkı veriyor ve son maçta Fener defansı rezilleri oynasada Tolga'nın attığı golde de golü attıran yine kendisiydi..Gönül isterdi ki Babel'e alternatif olarak elimizde o olsaydı..

Diğer konuda Fatih Terim'e yaptığım eleştirilerin hepsinin altına imzamı atarım..Taktiğimiz stratejimiz malesef yok.. Futbolcularımız ne oynayacağını bilmiyor..Bireysel olarak bir futbolcu çıkıp bireysel yetenekleriyle bir iş yapacak ki pozisyon üretebilelim..Haa aksini iddia eden dünkü maçta geliştirdiğimiz tek organize atağı göstersin..Malesef rezilleri oynuyoruz..
Ne Garry'si Ndiaye'nin bir üst versiyonu Lemina var elimizde neyin tatminsizliği bu? Zaten Garry denen adamı ederinden çok yükseğe sattık para kazandık ve adam bir sene de bizi şampiyon yaptı daha ne yapalım adamı kaçırıp kurbanlık olarak kesip etinden mi faydalanalım? Garry tarzı 1 2 sene prime'ı olan adamdan daha fazla faydalanamazsın mümkün değil.

Geçen sene ligin ilk yarısında Feghouli ile birlikte Garry Rodrigues'in üstünü çizdi..Sonra Garry'e teklif gelir gelmez satıldı..Belli ki Fatih Terim Garry'e seni ben sattırmadım olm deyip gazını almış yoksa dediği gibi olsaydı Garry'i çok isteseydi menajeri bu sene bize önerdiğinde niye reddetti o zaman.. Allahtan geçen sene devre arasında Feghouli'ye teklif gelmedide şampiyonluğun mimarı olan adamı kurtardık :asd:

Kaynak 1 A SPOR :
Ekli dosyayı görüntüle 61441 :

Feghouli'nin üstünü falan çizmedi hazır değildi ilk kez iyi oynadığı kayseri maçında staddaydım bildiğin göbeği vardı zaten 2 kere sakatlık yaşadı ilk yarıda daha sonra toparladı ve formayı kaptı

Fener'in bir futbolcusunu övünce Fenerli olunmuyor realist olunuyor ki Garry'nin Galatasaray'lı olduğunu bilmeyen yok + Şut çekmeyi bilmeyen Belhanda yerine 1000 kere elimizde Kruse olsun isterdim..Fener'in hazırlık maçları dahil , bütün maçlarının özetlerini açın izleyin..Tek hucum umudu Garry olmuş..Kruse bile Muriçten çok Garry'e çalışıyor...Her maçta direk skora katkı veriyor ve son maçta Fener defansı rezilleri oynasada Tolga'nın attığı golde de golü attıran yine kendisiydi.

How about NO

@Mods banlayın şu kuşu

Ne Garry'si Ndiaye'nin bir üst versiyonu Lemina var elimizde neyin tatminsizliği bu? Zaten Garry denen adamı ederinden çok yükseğe sattık para kazandık ve adam bir sene de bizi şampiyon yaptı daha ne yapalım adamı kaçırıp kurbanlık olarak kesip etinden mi faydalanalım? Garry tarzı 1 2 sene prime'ı olan adamdan daha fazla faydalanamazsın mümkün değil.
Renktaş benim söylediğimi tam olarak anlamamışsın.. Benim burada söylemek istediğim şey Seri,Lemina,Ndiaye vs.. kim gelirse gelsin herhangi bir hucum formasyonu yok bu nedenle adamlar ne yapacağını dahi bilmiyor..Benim burada söylemek istediğim Ndiaye Leminadan üstün şundan üstündü demek değil..Kim gelirse gelsin adamların bir hucum formasyonu olmadıkça bu adamlar durmaya mahkum..Örnek olarak Visca'nın defansın arkasına attığı koşularda geriden aldığı paslara bak.. Dünkü maçta defansımızın arkasına atılan toplar ve bu adamların Lemina'nın Seri gibi adamların yanındaki çapına bak...Bunların yarısı etmeyecek adamlar bile defansın arkasına veya arasına nasıl toplar atıyor..Varmıydı böyle bir şablonun sen onu söyle..Ümidin var mı bunların olacağından sen onu söyle..

How about NO

@Mods banlayın şu kuşu
Senin rakibin Yimpaş Yozgatspor mu lan..Devlet-Federasyon vs.. hep Fenere çalışırken kimle kendini kıyas edeceksin..Yok kuş görmeye meraklıysan gelde göstereyim sana kuşu..

ffp geregi paraya ihtiyac duydugumuz zaman iyi fiyata satilan garryi neden sattigimiz mi konusuluyor anlamadim. Bos yapmaya gerek yok iyi fiyata sattik senelik 4m euro alan adami geri almaya gerek yoktu o kadar net.

Yerine alınan oyuncuların biri reflü birinin kakası geliyor diye maçı bırakıyor

Pas kalitesi yüzünden laf atanlar utansın.Geçen devre arası çok kızdığım olmuştur ama en azından kötü hali bile orta sahada fark yaratıyordu

Seri çok kırılgan

Seri, Lemina falan bunları donunda sallar bu adam. Pas kalitesi çok iyi değildi ama köpek gibi mücadele ediyordu. Rakibe pres yapıyor, topla dikine kat edebiliyordu. Bu arada pas kalitesi Seri'den kötü değil ha. Seri daha fazla pas hatası yapıyor.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yerine alınan oyuncuların biri reflü birinin kakası geliyor diye maçı bırakıyor

Pas kalitesi yüzünden laf atanlar utansın.Geçen devre arası çok kızdığım olmuştur ama en azından kötü hali bile orta sahada fark yaratıyordu

Seri çok kırılgan

Tudor ile ilk maçlar gerçekten çok beğenmiştim, sonra tudor bunu defansa çekmeye başladı

Seri, Lemina falan bunları donunda sallar bu adam. Pas kalitesi çok iyi değildi ama köpek gibi mücadele ediyordu. Rakibe pres yapıyor, topla dikine kat edebiliyordu. Bu arada pas kalitesi Seri'den kötü değil ha. Seri daha fazla pas hatası yapıyor.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mal mal yerlerde faul yapıp, ahmak gibi kırmızı görmesini unutmamak lazım. Pas kalitesi Seri kadar olabilir ama beyni olmadığı için nerede pas verip vermeyeceğini kestiremiyordu.

Lemina Nzonzi Ortasahasinda harika oynardi bence Su Lemina bi dogrula bilse bize guc katacak ama

Linnes niye övülüyorsa o sebepten övülüyor şu an çünkü oynamıyor bu kadar basit oynasa bugün taşlanan isimlerden biri olacak. Hoca kötü ve oyunumuz kötü oyuncular değil. Yanlış oyuncularla, yanlış bir oyun planı kurgulayınca oyuncuların eksik yönlerini kapatmak yerine daha da ortaya çıkarıyoruz hepsi bu.

Geri
Üst Alt