Anıl Takır
Kırmızı Üye
- 4 Eylül 2019
- 2.322
- 1.274
- 303
Seri'yi izledikçe neredesin diyorum reis topla dribblingini özledik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seri gerçekten bu ligin çok üzerinde bir adam hala bu konuda ısrar ediyorum şu ana kadar Nice'de gösterdiği performansın yanından bile geçemedi. Bırak Seri kalitesini göstermeyi de STSL seviyesi için bile kendisini ispat edebilmiş değil henüz ne yalan söyleyim Fatih Terim takımı bu sistem içinde tuttuğu sürece de olmayacak
Seri'nin Nice'de o performansı göstermesini sağlayan takım çok hareketli sürekli alan değiştirerek oynayan arkadaşlarına boşluklar bırakan bir takımdı Fatih Terim'in Galatasaray'ı bu sene çok daha durağan oynayan bir takım özellikle kanatlar bu kadar pasif olunca orta sahanın çok daha mücadeleci topla alıp gidebilen oyunculardan olması gerekiyor
Bu sistemde anca Ömer/Lemina/Şener gibi fizik&kondisyon olarak iyi durumda olan mücadele gücü yüksek adamlar iş yapar. Ndiaye'yi kalite olarak yeterli görmesem de orta saha için eksikleri olduğunu bilsem de bu sistem için gerçekten Ndiaye gibi Lemina gibi adamlara ihtiyacımız var
Mesela Falcao ve Şener hazır olsa şöyle oynayabilirdik devre arasına kadarNdiaye gerçekten dengesiz bir oyuncu.Mesela Lemina oynadığı tum maçlarda nasıl top çalınır dersi verdi.Ndiaye ise genellikle faul yapıyordu o pozisyonlarda.Kağıt uzerinde Lemina/Seri/Nzonzi ortasahası aslında çok iyi ama kanatlar o kadar hareketsiz ki.Seri kafayı kaldırıyor Mariano hala stoper seviyesinde neredeyse.Kanatlar işlemiyorsa Fatih Terim er ya da geç kanatsız bir 4-4-2'ye geçiş yapmak zorunda kalacak.
Mesela Falcao ve Şener hazır olsa şöyle oynayabilirdik devre arasına kadar
MusleraŞu takımı gerektiğinde 4-4-2 gerektiğinde bu sistem ile oynatırdık gol atmak için tek opsiyonumuz olmaz Lemina&Ömer kanat özelliği olan gerektiğinde oyunu kenarlara açabilecek oyuncular
Şener-Luyindama-Marcao-Nagatomo
Nzonzi
Lemina-Ömer
Seri
Andone-Falcao
Andone çok çalışkan elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor ama tek forvet olmayacak çok belli yanında Falcao gibi usta bir bitirici ile çok daha iyi katkı verebilir
Devre arasında 2 bek ve hücum katkısı yüksek bir orta saha ile bu sistemi daha kusursuz hale getirebilirdik
Stoke City kadrosuna baktim da epey taninmis oyuncularla Championship'te nasil sonuncu olabiliyorlar inanilir gibi degil. Sadece Kevin Wimmer ve Imbula gibi 2 oyuncuya toplamda 45M€ ödemislerdi, onlari da kiraya vermisler mesela. 3.lige düserlerse Ndiaye bedelsiz olarak alinabilir. Fesih maddesi vardir.Suan papayi izliyorum o kadar agresif ve sinirli oynuyor ki bu adami hic bu kadar gormedim. Mutsuz cok belli.
8 milyona aldik ikisi bir arada olanınıSeri geldi
Yok yavaş, fiziki açıdan kötü dediler.
Badou geldi
Pas oyunu yok, tekniği ve oyun görüşü kötü dediler.
İkisi bir arada yapar sana +30 Mil.
Stoke City kadrosuna baktim da epey taninmis oyuncularla Championship'te nasil sonuncu olabiliyorlar inanilir gibi degil. Sadece Kevin Wimmer ve Imbula gibi 2 oyuncuya toplamda 45M€ ödemislerdi, onlari da kiraya vermisler mesela. 3.lige düserlerse Ndiaye bedelsiz olarak alinabilir. Fesih maddesi vardir.
Kim o8 milyona aldik ikisi bir arada olanını
Bi ara Lemina + İmbula yı çok istemiştik.Stoke City kadrosuna baktim da epey taninmis oyuncularla Championship'te nasil sonuncu olabiliyorlar inanilir gibi degil. Sadece Kevin Wimmer ve Imbula gibi 2 oyuncuya toplamda 45M€ ödemislerdi, onlari da kiraya vermisler mesela. 3.lige düserlerse Ndiaye bedelsiz olarak alinabilir. Fesih maddesi vardir.
Su seriyi koruma sevdanizida anlamiyor tamam takim duragan yavas ama iki metre onundeki adama bile pas atamiyo Ndayeyi pas atamiyor diye begenmiyorduk ama hic degilse driblig yapiyordu one gectigimiz maclarda Onyekuru ve Badou sayesinde kendi sahamizda rahat farka gidebiliyorduk Bu seriden bize hayir gelmezNdiaye gerçekten dengesiz bir oyuncu.Mesela Lemina oynadığı tum maçlarda nasıl top çalınır dersi verdi.Ndiaye ise genellikle faul yapıyordu o pozisyonlarda.Kağıt uzerinde Lemina/Seri/Nzonzi ortasahası aslında çok iyi ama kanatlar o kadar hareketsiz ki.Seri kafayı kaldırıyor Mariano hala stoper seviyesinde neredeyse.Kanatlar işlemiyorsa Fatih Terim er ya da geç kanatsız bir 4-4-2'ye geçiş yapmak zorunda kalacak.
Su seriyi koruma sevdanizida anlamiyor tamam takim duragan yavas ama iki metre onundeki adama bile pas atamiyo Ndayeyi pas atamiyor diye begenmiyorduk ama hic degilse driblig yapiyordu one gectigimiz maclarda Onyekuru ve Badou sayesinde kendi sahamizda rahat farka gidebiliyorduk Bu seriden bize hayir gelmez
Bize tempolu adam lazim Onyekuru ve Badouda ihtiyac benceKorumuyorum dostum olanı anlatıyorum.Psg maçında çok iyi oynayan adam da Seri diğer maçlarda yana geriye oynayan adam da Seri.Bu maçları form veya formsuzluk uzerinden değerlendirmemek lazım.
Bize tempolu adam lazim Onyekuru ve Badouda ihtiyac bence