#17 Tomáš Ujfaluši

Cevap: #17 Tomáš Ujfaluši

Adamın ham maddesi. Kaptan olacak adam :o

Sagbek'te daha cok begeniyorum, fakat eldeki tecrubeli stoperlerin en iyisi bu adam. Song-Tomasi izleyeni eldekilerin hic biri kesmez. Bir tek Semih Kaya, bu cocuk iste gelecege damga vuracak bir libero.

Servet'ten daha iyi tabii. Bizim için ideal bir oyuncu. Ayrıca istikrarlı...

En azından araya atılan toplarda falan kayarak müdahale edebiliyor. Malum bizim oyuncular genelde yol veriyor o toplara :o

Anıl 'ın dediği çok doğru araya atılan toplara ayağını uzatabiliyor en azından Gökhan ve Servet gibi değil. Her türlü 11 'de oynar.

Sagbek'te daha cok begeniyorum, fakat eldeki tecrubeli stoperlerin en iyisi bu adam. Song-Tomasi izleyeni eldekilerin hic biri kesmez. Bir tek Semih Kaya, bu cocuk iste gelecege damga vuracak bir libero.

Şu anda en iyi stoperimiz. Gökhan ve Servet yerine Hakan ile yanyana stoperlik yapmalı.

Korkususuz olması tam bir savaşçı gibi toplara girmesi rakip futbolcular için kötü bizim için iyi bir durum yaratmakta :)

Sevdim bu adamı ;)

Süper oyuncu lan bu. Güven verdi anasını satıyım.

Stoperde harikasın harika!!

Yahu başından beri söylüyorum, bu adam stoperde süper olur diye. Ama bu forumda kolgezen Servet ve Gökhan lobisi (mafyası) iyi çalışıyor.

Kaliteli adam stoperde devam, en sıkıntılı bölge

Ana mevki stoper zaten. Hem Servet ve Gökhan'ın yanyana oynatılması da büyük risk. Mecbur kalınmadıkça sağbekte oynamamalı.

Bu adamın yanına Ceyhun yada Semih nasıl olurdu ?

Geri
Üst Alt