#17 Tomáš Ujfaluši

Cevap: #17 Tomáš Ujfaluši

Helal olsun kaptan sana

her maç aynı özveri aynı savaşma ruhu takdire şayan neile iyi diyordum da ujfayı gördükten sonra neilin standart olduğunu anladım on numara oyuncu

Birileri kaptanlık görsün , öğrensin.

Bir insan etrafındaki gençlere bu kadar pozitif katkı yapabilir.Pospescudan sonra bir daha onun gibisi gelmez demiştim.Yanılmışım.

Fantazi adamlar yerine defansta Ujfanın önderliğinde, Semih, Eboue ve Hakan gibi soğukkanlı adamlarla oynamak orta sahaya ve kaleciye de güven veriyor. İşte takımımızın başarı sırrı..

Sen nasıl bir adamsın Ujfalusi ya nasıl bir adamsın sen :) İnanılmaz oynuyorsun istikrar abidesisin!

pek hata yaptığını görmedik.istikrar abidesi adam.

ve insan güven duyuyor o stoperdeyken

Kemiksiz 4 sene rahat oynar bu adam.33 yaşında olmasına rağmen fizik olarak belki de takımın en iyisi.

a.madrid ujfalusi gidince defansa cok acıklar vermeye başladı..

ujfa orda olsa bu kadar acık vermezdi a.madrid.

a.madrid ujfa yı cok arıyor.iyi kazık attık adamlara :)

Ujfa şu anda bana göre hem defansta liderlik yapıyor hemde Semih'i yetiştiriyor.. Semih'in oyununda Ujfa'dan esintiler görmeye başladım

O 3lüden sadece kendisi alındığında Atletico'nun kazığıydı diye düşünülüyordu ilk geldiği zaman, ama şimdi anlaşılıyordur kıymeti.

Anlaşılmayacak gibi değil ki. Reis gibi toparlıyor defansı Semih'e de katkısı büyük.

Geri
Üst Alt