#17 Tomáš Ujfaluši

Cevap: #17 Tomáš Ujfaluši

Bazen defanstan çıkıp rakip kaleye yardırması var inan Türkiye'deki çoğu orta saha oyuncusu reis kadar kolay rakip kaleye gidemiyor.

Çok üstün bir pozisyon bilgisi ve sezgisi var. Ligimiz için bu bile yetiyor. Aynı zamanda iyi bir tekniği var, takımı rahatlatıyor. Ben dahil eminim birçok kişiyi utandırdı.. :)

ben bu adama cok güveniyorum la defansta.

Bu adama sıcak bakmıyordum, onun yerine Perea'yı istiyordum ama adam Türkiye Ligi'ne fazla geldi.

bugun semih kart görebilir diye cok korktum ama mac sabaha kadar oynansa, urfa gene kart görmzedi, o kadar emindim.

zaten gördügü 3 kartin ikisi itirazdan yanlis hatirlamiyorsam.

bu ikisi agirsa servet ne ozaman?

Porsche_Traktor_Diesel_Super.jpg

Adam resmen herşeyi aşmış. Her şekilde mükemmel! Semih ile birbirlerini tamamlıyorlar.

mukemel ......................TEK KELIME~!:D :D

:sgr:

Ujfaluji çok beğeniyorum, seneye de oynadıktan sonra bölgesine çok iyi bir adam tekrar bulmalıyız.

Ujfa da sarı kartı iyi idare etti.

hadi kral reyiz, sana carpıp ters tepsinler yere yuvarlansınlar bugun HADI REYIZ :016:

Sana lafa gerek yok reyiiiiizzzz. Toparla defansı. Hadi aslanım, hadi koçum, ye bitir o Sow denen zibidiyi

Helal olsun reis, top geçirmedin bugün. Özellikle kafa toplarında müthiştin.

Bazı yerlerde müthiş soğukkanlıydı, ben korktum izlerken ama çok rahattı reis. Çok iyiydi çok beğendim bugün.

Geri
Üst Alt