#17 Tomáš Ujfaluši

Cevap: #17 Tomáš Ujfaluši

adam koca sezonda 1 tane hata yaptı oda bu maça denk geldi

ne büyük bir şansızlık

son maç kadıköyde yenmezsek ben şampiyonluk falan istemiyorum.

Bora Kaya eeee n'yapalım? O senin problemin. Her başlığa girip bunu yazmaya devam edersen bizim de problemimiz olucak,sana patlıycaz.

Sivas macından beri düşüş vardı toparlayamadı hala. Arkasına atılan topu benim bildiğim Ujfa öyle böyle kayarak uzaklastırdı. Ama yüreğine sağlık.

Reis FB maçında gölge defans yaptı. Defansı toparlaması gerekirdi.

2. golde hatası büyük, aşırı yavaştı ve eskortluk yaptı resmen. Gerekiyorsa orada Stoch'u yatırıp kırmızı görmeliydi.

2.golde coktan deparı basması lazımdı cok dikkatsiz davrandı. daldı resmen. neyse saglık olsun.

göbekte semih ile birlikte abuk sabuk açıklar verdiler..

Oyun hep rakip yarı sahada oynandığı için Ujfa da oyundan soğudu bence.

Ulfa'nın, fizik kapasitesi belli(hızı-cevikliği, cabuklugu)Song kadar çabuk değil, bunu kabul edecek Terim. Ama hocam Ulfa-Semih sanki Song kadar çabukmuş gibi, önlerine supurucu birini de koymadan, Stoch'la- Sow'la birebir bırakıyor Semih'i çocuktan bu kadar.

Terim hocam maden planın buydu neden sene başı çabuk ve çevik sayılmayacak Ulfa'yı aldın? maden savunmayı çizgi halinde öne çıkaracakasın, çabuk çevil bir yabancı stoper alacaksın NOKTA

Ulfa'nın, fizik kapasitesi belli(hızı-cevikliği, cabuklugu)Song kadar çabuk değil, bunu kabul edecek Terim. Ama hocam Ulfa-Semih sanki Song kadar çabukmuş gibi, önlerine supurucu birini de koymadan, Stoch'la- Sow'la birebir bırakıyor Semih'i çocuktan bu kadar.

Terim hocam maden planın buydu neden sene başı çabuk ve çevik sayılmayacak Ulfa'yı aldın? maden savunmayı çizgi halinde öne çıkaracakasın, çabuk çevil bir yabancı stoper alacaksın NOKTA

zaten burda song olan ujfa değil ki semih song kadar hızlı en az ama tecrübesiz hamleleri tam kestiremiyor ki yaşına göre gayet olağan şeyler bunlar ujfa topla çıkmayı seven defansı toparlayıcı nitelikte oynuyordu bu güne kadar ki gayet başarılıydı bi sorun yok bana göre yediğimiz iki golde şanssızlık başka bişi değil

Senede 40 mac(12 derbi)+Türkiye kupası oynadı Ujfalusi ve yasıda 33. Zaten Sivas macından beri bir düşüş vardı. Daha doğrusu mac temposunun getirdiği yorgunlukla beraber hareketleri gittikçe ağırlasıyordu. Tecrubesiyle bunu kapatmaya calısıyordu.

Yeniden cıkısa gecer umarım.

rakip forvetlerin tamamini semih'e veriyorsun senin tutman gerekiyor bu oyunculari, hele ki derbilerde. her mac semih'in üzerine yükü veriyorsun. kaptan sanki semih , kendine gel ujfa, sorumluluk alman lazim

Ne kadar defans desekte,yaşın etkisi var.Puyol,Real forvetleri karşısında nefes nefese kaldı yaşından dolayı.Defans bile olsa yaş önemli faktör.

rakip forvetlerin tamamini semih'e veriyorsun senin tutman gerekiyor bu oyunculari, hele ki derbilerde. her mac semih'in üzerine yükü veriyorsun. kaptan sanki semih , kendine gel ujfa, sorumluluk alman lazim

huohuv.gif

Bu sene yaşına göre çok çok iyi mücadele etti ama seneye için alternatifi bulunmalı seneye şl maçlarıyla birlikte maç temposunu kaldıracağını sanmıyorum

Geri
Üst Alt