#17 Tomáš Ujfaluši

Cevap: #30 Tomáš Ujfaluši

Ujfalusi=Neill

bizdeki kaderleri tipatip ayni , maceralari iyi baslayip keskin bir dususle son buldu

Dany oynar. Her topa Dany atlar.

Semih oynar. Her topa Semih atlar.

Ujfalusi na yapıyor acaba ? Dün adını duydum mu bilmiyorum.

Sırf bir maça Arena'ya gidip Ujfalusi'yi izlemeyi düşünüyorum.

hangi maçı izlediniz ya adam da düşüş müşüş yok aynı ujfa devam ediyor teknik sakin mücadeleci nefes aldırmayan ben beğeniyorum ..

Düşüş olsa da Semih-Dany ikilisini çok riskli buluyorum.

İkisi de tez canlı, hamleli isimler, pozisyon hatası yapabiliyorlar, Ujfalusi her zaman lazım, takım savunması olarak zaaflarımız var, yakında çözülür.

ujfa reis beşiktaş ve kasmpaşa maçlarında etliye sütlüye karışmadın ama düzelecegini umut ediyorum. yaşn geregi forma girmen zaman alyor tabi.

Semih'e laf söylememek için bu adama laf söyleniyor, yazık. Dün Semih'ten katbekat iyi oynadı. Takımda tartışmasız 1 numaralı stoper.

Cok kötüydü, Semih tüm isleri yaparken o sadece oyun kurdu, savunmaya da bir katkisi olmadi sayilir. Duran toplari da süpüremedi zaten. Gelen her sans pozisyonu gol oldu. Semih-Dany olur haftaya.

bu sezona biraz kaçak başladı. ama yinede eleştirmek için 3 hafta daha sabretmek lazım

Hah şimdi Uijfalusi ölümüne eleştriliyor..

Kusura bakmayın ama cidden bizim taraftardan adam akıllı taraftar olmaz..

Lucas Neill'e yapılanlar şimdi Uijfalusi'ye yapılıyor..

Ujfa geçen sene de çok farklı oynamıyordu ama geçen sene "Ujfa reyiz :tiphat:" yorumlarından geçilmiyordu. Hala gayet iyi oynuyor Ujfa. Ama forum geneli skora göre performans yorumluyor.

adil forma dağılımı olursa Urja yerini Dany'e bırakır.

iki maç gol yemesek başlarsınınız 2 yıllık yeni sözleşme diye

Hah şimdi Uijfalusi ölümüne eleştriliyor..

Kusura bakmayın ama cidden bizim taraftardan adam akıllı taraftar olmaz..

Lucas Neill'e yapılanlar şimdi Uijfalusi'ye yapılıyor..

Neill'in yarim sezonluk bir performansi vardi ki, akillara zarar. Keske hep o duzeyde kalsaydi. Popescu'dan bile iyiydi o donem.

Geri
Üst Alt