#17 Tomáš Ujfaluši

Cevap: #30 Tomáš Ujfaluši

Çok aradık adamı... sakatlanmasaydı belki de iki-üç hafta önceden şampiyonluğu ilan etmiştik.

SAĞLAM ise devam etmeli, ama sakatlığı vs. varsa mutlaka defansa taş gibi iki oyunca takviye edilmeli.

Fatih hoca seneye bizimle demedi, deneyeceğiz iyiyse bizimle olacak dedi.

Hiç gitmesini istemiyorum ama gidici gibi keşke teknik kadroda yer alsa

Yaz kampında denenip duruma göre devam edilmeli kendini iyi hissederse kanının son damlasına kadar savaşır güvenmi hocaya ve Ujfaya tam.

seneye kesin bizde mi değilmi vücuduna bağlı.

kampa dahil olacak eğer vücudu izin verirse devam edicekmiş böylece sözleşme uzatılacak

36 yasında olacak seneye,ne durumda hic bilmiyoruz,bakalım,hayırlısı...

Seneye oynamaz, zaten şampiyonluk heyecanıyla verilen demeçler. Yerine mutlaka birisi alınır.

Kalmak istiyorum ayagımdan yana sıkıntı olmazsa sözlesmeyi siz yapın ne kadar olursa olsun imza atmaya hazırım demiş

Fatih Terim: "Ujfalusi, 'Ben burada oynamak istiyorum, rakamı da siz belirleyin, gerekirse de hiç vermeyin’ dedi."

Ağlatacaksın beni reyiz, çok duygulandım. Böyle adamlara ihtiyaç var

Şu son söylediğiyle büyük insan olduğunu kanıtlamış oldu.

Teknik ekibe katılacak. Duyum değildir tahmin. Tahminlerin myc si çıkmazsa bu yaz boyu full tahmin yazıcam duyumların sonuna :lol:

Kişilik bu kadar önemli bir şey işte. Bu adam geldi, 1 sezon boyunca yüksek bir yıllık maaş ile oynadı. Fiyat/performans olarak gayet normal bir transferdi, ama taraftar onu çok seviyor ki kullanmayacağını bile bile 2 yıl daha takımda kalmasını istiyor.

Elmander, Ujfalusi... Kişilik olarak çok beğeniyorum bu iki oyuncumuzu.

Ujfalusi bize çok iyi stopler kazandırır. Futbolculugu bıraktıktan sonra stoper yetiştirmek için kalsın.

Geri
Üst Alt