#17 Tomáš Ujfaluši

Cevap: #17 Tomáš Ujfaluši

Savunmayı toparladı

Tek başına topladı savunmayı. :tiphat:

Topu alıp rakip ceza sahasına kadar gidişine hayran kaldım. Yanına beli dönebilen, ayağına hakim birini bulsak daş gibi olacaz daş.

Bi tane daha Stoperimiz olsa tas gibi savunmamiz olacak.

Adam savunmadaki kaptanlığının yanında bir ara ileride de dümeni eline aldı o çalımlardan sonra keşke kaleye vursaydı ancak pası vermesi bile ne denli bir takım oyuncusu olduğunu gösteriyor ahh senin gencinden bir tane olsaydı yanında be ...

ah keske daha genç yasta alabilseydik, iyi defans oyunculari da hep yaslaninca geliyor

Bugün Gökhan daha etkiliydi defansata yerden olsun havadan olsun. Ama takımın en güvenilir stoperi yinede.

bugün cok iyi oynadi.

Geldiginden beri cok iyi oynuyor. Kötü oynadigi 1 mac bile yok. Stoper, sag bek hic farketmiyor. Her mac müthis oynadi. Bugün de devam etti. Kapaklamaya devam ediyor. 60 metre topla gittigi pozisyonda sut cekip gol olsaydi cosardim evde.

valla yardırıp gitdiği bir pozisyon vardı keşke gol olsaydı.Valla çok iyi bir eleman defansa güven veriyor.

Geldiginden beri cok iyi oynuyor. Kötü oynadigi 1 mac bile yok. Stoper, sag bek hic farketmiyor. Her mac müthis oynadi. Bugün de devam etti. Kapaklamaya devam ediyor. 60 metre topla gittigi pozisyonda sut cekip gol olsaydi cosardim evde.

Adam bencillik yapmadi o pozisyonda. Yanindaki arkadasina verdi. Simdiye kadar hemen hemen her macta en iyilerimizdendi. Masallah.

her mac'in en iyisi ve gizli kahramani!

bir makina dahi bu kadar istikrarli ve sifir hata ile oynayamaz!

Taraftar Ujfalusi´nin hakkini vermeli. Sevgi gösterisi filan yapmali. Hakediyor gercekten

Geldiğinden beri çıktığı tüm maçlarda istikrarlı ve iyi oynadı göze batan hiçbir hatasını görmedim gelmeden önce çok yaşlı GS'de iş yapmaz diyenleri pişman ettiriyor helal olsun.Ujfa Ujfa Ujfaaaaaaa!

kaptanlık cok yakışır bu adama.

umarım Sabriden alınır kaptanlık :P

Atletico taraftarinin en sevdigi futbolcuydu. Bosuna degildi. Grande Ujfalusi diye bagiriyorlardi herzaman. Neden tezahürat yaptiklarini görüyoruz iste

Hani Reis diyoruz ya,bence bu tabire uyan oyuncuların en başında geliyor.Çok sağlam ve tecrübeli.Helal olsun.

Geri
Üst Alt