#17 Tomáš Ujfaluši

Cevap: #17 Tomáš Ujfaluši

2.yarıda bi top cıkarıp sonrada atağa cıkınca müthiş bi depar atmıştı.ama bizim salak sercan etti pozisyonun içine boşa koşturdu adamı.

2 sene daha goturur mu defansi acaba.bir Semih daha cikarsak onu da yetistirse

2 sene daha goturur mu defansi acaba.bir Semih daha cikarsak onu da yetistirse

Neden götürmesin?

Birakin artik bu isler.

Adam sanki Mayis ayin sonuna kadar (Play-Offlar) iyi oynayacak ve 1 aylik tatilden sonra yaslanmis adam gibi dönecegini mi saniyorsunuz?

Ujfa´yi keseceksen yabanci stoper alacaksin,bütün türk stoperlerini toplasan bi Ujfa etmezler üstünede bütün türk sag beklerini ekle yine bi Ujfa etmezler.

Bu adam en az daha 2 sene bi takimda kaptanlik yapacak.

Melo,Selcuk,Elmander ilk maclarina Muslera felan hepsinin kötü oynadigi maclari var,form düsüsügü var,hatalari vs..

Ama Ujfa bütün maclarinda yardiriyor.

Neden götürmesin?

Birakin artik bu isler.

Adam sanki Mayis ayin sonuna kadar (Play-Offlar) iyi oynayacak ve 1 aylik tatilden sonra yaslanmis adam gibi dönecegini mi saniyorsunuz?

Ujfa´yi keseceksen yabanci stoper alacaksin,bütün türk stoperlerini toplasan bi Ujfa etmezler üstünede bütün türk sag beklerini ekle yine bi Ujfa etmezler.

Bu adam en az daha 2 sene bi takimda kaptanlik yapacak.

Melo,Selcuk,Elmander ilk maclarina Muslera felan hepsinin kötü oynadigi maclari var,form düsüsügü var,hatalari vs..

Ama Ujfa bütün maclarinda yardiriyor.

Haci kafan mi guzel.ben kotu bisey mi dedim destan yazmissin yazdigimi duzgun oku bi.bende kalsin bize adam egitsin diyorum.okumadan mi yaziyorsun anlamadim ki

Haci kafan mi guzel.ben kotu bisey mi dedim destan yazmissin yazdigimi duzgun oku bi.bende kalsin bize adam egitsin diyorum.okumadan mi yaziyorsun anlamadim ki

seni kastetmedim kardesim.ama genelde burda herkez seneye ujfayi ilk 11e koymiyor.yok serdar aziz maziz felan.

kusura bakma.

Helal olsun.

1 ay sonra 34'üne girecek.Mücadelesine hayranım.

Sabri'nin yerine kaptanligi hak eden tek kisi Tomas Ujfalusi.

pek gözüme çarpmadı hatasız olduğandır :D

Galatasarayda şu ana kadar izlediğim en iyi stoper. Popescu, bülent ve song u da izledim evet. Ujfalusi hepsinden iyi.

Performansı biraz düştü gibi ama gayet iyi idare ediyor :ka21:

Bu adam sadece bireysel değil, bütün takımı etkiliyor..

Tecrübesiyle belli bi standart tutturdu, defansı da rayına soktu diyebiliriz açıkçası.

Bir de yan toplarda birçok stoperin kendi kalesine attığı o diz seviyesindeki ortaları o kadar sakin uzaklaştırıyor ki heyecan yapamıyorum :asd:

Takımın tartışmasız en iyisi.

:bid: :bid: :bid: :bid: :bid: :bid: :bid:

Geri
Üst Alt