#17 Tomáš Ujfaluši

Cevap: #17 Tomáš Ujfaluši

İyi adamsın ama seneye Ömer Toprak gibi kaliteli bir Türk defans oyuncusu alabilirsek dinlenme fırsatı bulur, Ş.liginde de çok verimli olur. Aksi taktirde bu tempoyu kaldırması zor.

bugün az daha bir çuval inciri berbat edecektin,şampiyonluk gitse herkes asardı ujfalusiyi,allahtan şampiyon olduk,ama seneye rotasyon oyuncusu olmalı,semihin yanına takviye yapılmalı..

Bugun sana sovmedim dersem yalan olur, reis. Yine de ayagina, yuregine saglik.

Yaptığını yapma ihtimali en az olarak gördüğüm kişi olması sebebiyle beni bir başka yanılttı.Önümüzdeki sezona iyi bir stoper transferi şart.

Yediği kırmızıdan sonra maçı bırakıp dışarıya çıktım sinirden, acaba gol yeseydik maçtan sonra atılan mesajlar ne olurdu...Şampiyonluğumuza mal olacaktı belki de, inanılmaz derecede büyük bir aptallık yaptı.

İki kart da haksız yere verildi. Hele o ikinci kartı resmen fenerliler verdirtti. Şu maçtan sonra dahi illa hırsınızı çıkaracak bir adam bulacaksınız. Bravo.

Ucuz bir kırmızı gördü. Onun dışında harika bir maç çıkarttı.

Bu adam çok küçümseniyor.Ujfa olmasa bu takım asla buralarda olamazdı.

Kırmızı karta kadar muhteşem oynadı gerçekten. :tiphat:

Tatile geldi

3ün biri falan diye dalga geçtiler

Bizden de beğenmeyen oldu

Reis hepsine kapak taktı

ne güzel oynuyorsun. gidiyon sacma sapan kartlar yiyorsun. tamam 2. sarı kart ucuzdu ama o hakem eyyamcının önde gideni aklını kullanacaksın. şampiyonlukta gidebilirdi. yüregim agzıma geldi. verdigin katkılar icin teşekkürler adamım

Defansın Maestrosu , Allah razı olsun kulübümüze verdiğin özveri için.

Bazen futbolcular takımı ateşlemek için kırmızı kart görürler. Ujfa reis de bu yüzden görmüş olabilir. :)

Geri
Üst Alt