#17 Tomáš Ujfaluši

Cevap: #30 Tomáš Ujfaluši

çok geçmiş olsun gerçekten üzüldüm. sezonu kapatır :( paraya kıyıp iyi bir stoper almak gerek ve buda Ömer Toprak yada Serdar Taşçı olursa harika olur 10 sene göbeğe adam aramayız...

Yaşlı ve tecrübeli bir ismi bu saatten sonra getirmek çok zor.10 milyon euro demek bu.Ayrıca vakit yok.Dany-Semih ikilisi bocalar.Semih,Ujfaulisi'nin tecrübesinden yararlanıyordu.Dany-Semih Ş.Liginde sudan çıkmış balığa dönerler.

geçmiş olsun ujfa'ya.

yalnız ben sizin kadar karamsar değilim. ujfa sakatlanmasaydı defansa transfer falan yapmayacaktık. ve ujfa'da geçen sene play-offlardan beri gözle görülür bir düşüş var. yaşını da göz önüne alırsak tekrardan geçen seneki formuna dönemeyeceğini ve 1-2 hafta içinde de dany'nin ujfa'dan formayı alacağını düşünüyordum. yalnız dany ligte bizi rahat götürür ama cl'de ne yapar onu kestirmek güç. riskli oyunu bize pahalıya patlıyabilir. gerçi zamanla bu tarz oynamaktan vazgeçeceğini düşünüyorum. son olarak da transfer olur olmaz bilemiyorum ama riera gibi olacaksa hiç olmasın. tabi transfer olmazsa bu seferde olası bir sakatlık, ceza durumunda gökhan zan'a kalır. hayırlısı neyse o olsun diyelim.

Geçmiş olsun "Big Chief" Ujfalusi:(((

Söylenecek söz bulamıyorum.Ben de tüm camia gibi çok üzüldüm.Tam sana ihtiyaç varken ansızın gittin.Ama sezon sonu bırakacağını düşünürsek dany-Semih ikilisinin uyumunu arttırması için mükemmel bir fırsat.Şampiyonlar Ligi maçlarında biraz bocalayacağız bilhassa deplasmandaki Braga ve M.United maçlarında.Ama ben ikisine de güveniyorum keşke Ujfa olaydı gözüm arkada kalamayaydı.Ama önemi yok.Ben üstelerinden geleceğini düşünüyorum.Şampiyonlar Ligi'nde aman aman zorlanacakları forvet hatları ile karşılaşmayacaklar.tabii Manchester United'ı ayrı yere koyuyorum.Ocak-Şubat gibi Ujfa dönecekdir.Biliyorum ki döndüğünde eskisi gibi olmayacak ama en azından seneye Dany-semih Kaya omurgası sağlamlaşacak.Ujfalusi de müthiş bir finalle bizlere veda edecek.

Seni çok seviyoruz Chief.Bir an önce aramıza dönmen dileğiyle UJFA...

Çok üzdün be ujfa reis inşallah tez zamanda iyileşirsin takıma katılırsın

Mesaj var Ujfa'dan.

Tomas Ujfalusi ‏@TomasUjfa
icon_wink.gif

Hi everyone...Thanks for all messegges...!!!..I will work hard to be ready as soon as possible..Have a nice day and be ready on sunday...
icon_wink.gif

yaktın bizi Tom

Yeni transfer yapilabilmesi icin sozlesmesinin feshedilmesini istemis diyorlar twitterda :tiphat:

Buyuksun Ujfa

yaşı gereği (35) bu yıl ciddi hatalar yapabilirdi, son maçlarda yavaşlayan bir defansımız vardı.atikliği,çabukluğu geriliyor ufa'nın.

bence oynayamayacak olması ve yerine genç, profesyonel bir defans oyuncusu alınması daha çok yararımıza uygun.

sakatlanmasına üzüldüm,oynayamayacak olmasına sevindim açıkçası :)

Sezonu kapattı büyük ihtimalle.Son maçta da hiç faul yapmamış zaten bundan sonra formunda düşüş olacağı belliydi.

Sakatlanmasına ise üzüldüm.Her şeye rağmen geçen seneki şampiyonlukta emeği çoktu.

Bütün emeklerine,hizmetlerine teşekkürler,yolun açık olsun kapitan umarım bir gün teknik kadroda yer alırsın.

Üşümeye başladık bile reis.Çok özleyeceğiz seni be,sensiz olmayacak gibi.

Cris yerini rahat dolduracaktır reyizin.Gözü arkada kalmasın

Geri
Üst Alt