#17 Tomáš Ujfaluši

Cevap: #30 Tomáš Ujfaluši

Ujfalusi ve Engin in önemleri çok fazla takım için.Dönerler inşallah en kısa zamanda takıma.Ujfalusi de ikinci yarıda döner inşallah takıma.Enginin de 3 maçı kaldı.

Bana su an Dany mi Ujfa diye sorsalar Dany derim ama Semih mi Ujfa mi deseler Ujfa derim

Yabanci Kontenjanini bir yana koyucak olursak tabi yoksa..Semih her türlü oynar

Semih cok formsuz su aralar ..cok calim yemeye basladi

Dany bence sacmaladagi sürece takimdaki en iyi stoper

WERY MUBAREQ-MAN
asdasd

Taraftar kendini kandırmasın. Ujfa dönse de birşey değişmez. Zaten sakatlanmasının sebebi Hamit ve Amrabat gibi pres yapmayan, şahsi oynayan futbolcuların takıma dahil edilmesiydi. Engin ve Emre sahada olunca Ujfa'nın üzerine o kadar çok yük binmiyordu. Şimdi geri dönecek bakacak yine Hamit ve Amrabat takımda.

Ah, be keske sakatlanmasaydin.

artik iyilesinca form tutacaksin, ohooo, sezon bitti.

tülay geri dön diyen adam gibi bir programa çıkıp ujfa geri dön diye aglayacam artık.

Geçti artık, bu yaştan ve bu kondisyonla Ufa bize bir şey veremez. Çok sevdik kendisini ama elveda.

Arkadaşlar Melo defansın belkemiğiydi geçen yıl.O formsuz olunca takım savunması olmuyor.Sorun Semih-Cris çıkmışsın,Semih-Dany çıkmışsın bilmem ne değil.Sorun Melo,stoperimizin olmayışı ve oyun anlayışımız.Ujfa da olsa çok bir şey değişmezdi.

Sen neymişsin be Ujfa ! Özledik valla.. :ayatollah:

Sampiyonlar Liginde oynayacagiz dedim, senden daha iyisini istedim durdum ve suan dustugumuz duruma bak. Yetis be Ujfa. Bak Engin geri dondu, sira sende. Daha otuzuma basmadim, Dany ve Cris'i top cikarirken (daha dogrusu cikarmaya calisirken) izlerken kalbim ve tespit edemedigim diger organlarim sıkısıyor. Yetis.

bence Ujfa da yetmezdi bu sene o da yaslaniyor ama bunlardan 10 misli evladir

Ujfa olsaydi cok sey degisirdi. Gecen yil takimi geride ayakta tutan Ujfa'ydi. Tecrube olsun pozisyon alisi olsun Semih'i yonlendirmesi olsun vs. vs. cok fazla sey katiyordu takima. Belliydi boyle olacagi Ujfa'in sakatlandigindan sonra alinan oyunculardan.

Geri
Üst Alt