#17 Tomáš Ujfaluši

Cevap: #30 Tomáš Ujfaluši

Formda bir Ujfalusi Real Madrid macinda ne kadar da önemli olurdu bizim icin :( Ah be Reis. Yoklugu baya yipratti bizi saka maka.

Ulfaluji den bundan sonra hayır gelmez.Geçen seneki performansından dolayı güzel bir jubileyi hak ediyor.

Ujfa'nın en büyük katkısı mükemmel bir liderdi. Herkese emir verebilen, herkesin saygısını kazanmış birisiydi. Tabi ki stoper yeteneklerini de aradık ama bence liderlik özelliklerini daha çok aradık. Drogba bu görevi devraldı yeni liderimiz oldu ve takımda gözle görülür bir yükseliş var.

Saci kestin sakatlik pesini birakmadi buyuk reis .. uzat o deli deli saclarini estir ruzgarlarda :ayatollah:

Ujfa ile birlikte defansta denge de gitti....

Son 5-6 lig maçını oynasan yeter, dön artık reyis :ayatollah::ayatollah:

tumblr_mjxcfg1VN01rkfs41o1_1280.jpg

spartacus gibi adam !

fmliveeditor'den tüm sakatlıklarını sildim bir de heal bastım.Haftaya dönmesi lazım !

En son idman raporuna baktım Cumartesi gününün sadece Elmanderin ismi vardı oda takımdan ayrı çalışmış. Ujfa iyileştide takımla mı çalışıyor ?

Bu adam çok güven veriyordu bea, bir gol attığımızda bile maçı kazanabileceğimizi hissediyordum, son 3-4 maçta bile oynasa katkı sağlar.

Özletme be kendini reis

Ayrıca bknz önümüzde ki sene için Kewel modeli düşünülüyormuş.

https://amkspor.com/2013/03/08/sartli-imza.html

Bundan sonra hayır gelmez macera aramayada değmez Gökhan Zan ı tercih ederim.Sezon başından beridir oynamıyor.

Son durumu nedir?İdman takip eden arkadaşlarım toplu idmanlara başladımı şef.

Bu adam çok güven veriyordu bea, bir gol attığımızda bile maçı kazanabileceğimizi hissediyordum, son 3-4 maçta bile oynasa katkı sağlar.

Özletme be kendini reis

Ayrıca bknz önümüzde ki sene için Kewel modeli düşünülüyormuş.

Şartlı imza! | Amk Spor Gazetesi

Aslında mantıklı.Varlığı bile huzur verir.Lakin gelecek sene öyle bir stoper lazım ki bize gelecek üç seneyi kurtarabilecek kalitede olmalı.Aslında Kolo Toure'yi getirip Dany ve Ujfalusi'ye teşekkür edilip gönderilebilir.Ben Dany'nin aldığımız para kadar satılabileceğini düşünüyorum.

Scott Piri Tom ujfalusi will begin periodic trainings in next week! nice to see again on the pitch! big chief :-)

Geri
Üst Alt