17'lik Sidiki Maiga, Galatasaray İçin Florya'da!

Elimizden kaçıracaklar sanırım.

Nasil imzalayacagi belli degil?

U21 ile antrenmanlara cikti, bugun saglik kontrolunden gececek ve yarin de macta oynayacak. Genc afrikali oyuncudan zarar gelmez.

CSKA Moskova da ilgileniyormuş.
Ne ilgilenmesi.

Porto ce cska ilgilendikleri oyuncunun denenmesi için başka kulübe gitmesine izin verir mi? Hele de porto.

Manegeri baktı ki; bizimkiler çocuğu beğendi fiyat yükseltme işine girdi.

Zaten 400 bin lira yetiştirme bedeli varmış porto beğense 1 saniye düşünmez.

SARI-KIRMIZI!

Porto'nun ciddi şekilde ilgilendiği bir oyuncuyu bizim alabilmemiz bana pek mantıklı gelmiyor. Ha bundan kastım şu değil, iyi olsa Porto alırdı demiyorum. Zira Porto'nun ilgilendiği her oyuncu iyi çıkıyor, ilgilenmediği kötü çıkar diye bir şey yok. Ben böyle oyuncuların daha fazla transfer edilmesinden yanayım.

Sanki Bruma gibi biri çıkacak gibi , sağ kanat'a ilaç olucak gibi bir his var

bukadar günden beri antremanlara cikiyor hala mi macini izlemeye gerek duyuyoruz kalitesini anlamak icin? adam iyise ki heralde öyle kumasini hemen ilk antremanda belli eder

28 aralıktayız. İnşallah bir an önce netleşir. Eğer cidden iyiyse kaçırmamak lazım. Belki iyi bir transfer olur 2. Yarı için. Brumaya eşlik edecek biri lazım diğer kanatta. Bir bakmışsınız bu problem Maiga ile çözülmüş sürpriz şekilde.

Dogum günü kutlu olsun,reşit olmuş reis

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Porto'nun ciddi şekilde ilgilendiği bir oyuncuyu bizim alabilmemiz bana pek mantıklı gelmiyor. Ha bundan kastım şu değil, iyi olsa Porto alırdı demiyorum. Zira Porto'nun ilgilendiği her oyuncu iyi çıkıyor, ilgilenmediği kötü çıkar diye bir şey yok. Ben böyle oyuncuların daha fazla transfer edilmesinden yanayım.

Ama Porto, Benfica, Sporting gibi kulüpler oyuncunun GELİŞİMİ kısmını da iyi yapıyorlar, ligleri de gayet üst düzey ve teknik gelişim için iyi. Porto ve Benfica'nın akademileri dünyanın en iyi 10-20 akademisinden biri olarak gösteriliyor mesela. Biz gidiyoruz Dortmund altyapısından Koray Günter'i alıyoruz herif kaybolup gidiyor, Benfica gidiyor İsveç'te Västerås diye bi takımın altyapısından Lindelöf diye bi çocuğu 60bin €'ya B takımına alıyor geliştiriyor, şimdi Manchester United almak istiyor €30-35m para konuşuluyor, geçen sene de şampiyonlar liginde 21 yaşında parlama yapmıştı, Bayern maçlarında çok beğenmiştim.

Bruma mesela başka bir örnek, 1 sene İspanya'ya gönderdik nasıl gelişim gösterdi, satılacaktı bi de bu çocuk yazın. Oyuncuyu geliştirme konusunda sıkıntı yaşıyoruz ülkecek.

Bu çocuğu da almışsak artık İspanyamıdır, Hollandamıdır, Portekizmidir kiraya yollasınlar 1-2 sene. Bizim alt yapı takımlarında gelişmiyor bunlar.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt