18 Aralık Olympiakos Maçı Taraftar Başlığı

Yasin Yıldırım

#13 Alex Morgan
Ulubatlı Souness
Aslında maçla ilgili değil de taraftarlarla ilgili bir konu açmak istedim. O zamana kadar olan taraftarlarla ilgili haber veya resimleri atmak için açtım bu konuyu açtım. 18 Aralık'daki maç için Gate 7 , Grobari , Delije , CSKA taraftarları büyük bir organizasyon hazırlığında. Bizden de çok fena bilenenler var.

Bunlar bizden ;

B3RFnTfIUAALqkU.jpg

B3KEjCLCYAA2GdR.jpg

B3SDWnhCQAAG3-x.jpg

B3S45pIIMAAZV7N.jpg

B3OH1_qIUAAKt-Z.jpg

Bunlar onlardan ;

B3S4UctCAAApsH4.jpg

B3IogbyCEAAk9ZR.jpg

B3JUVFECYAAqROE.jpg

Partizan-KızılYıldız-Spartak Moskova-CSKA Moskova-Olympiakos büyük bir ittifak olmuş oldu.

Haberler ve fotoğraflar geldiği zaman güncellenecektir.

Son düzenleme:
apo yalakabayrak ve prankdelliyi feda ederek bu isten siyrilalim

Lavuklar çok fena örgütleniyorlar. İstanbulda ünilerde okuyan erasmuslular bile orgamizasyon peşinde. Sadece Gs basket maçlarında değil. Efesin fenerin maçlarında dahi her patlak verebilir olaylar

Asus zenfone 6 cihazımdan gönderildi

Kosova takımlarından K.F Lepenci Fikshat takımının taraftarları bize destek verirken , ölen Sırp için Rest In Hell demişler.

tumblr_nfkc23yPMI1sqfasuo1_1280.jpg

Son düzenleme:
Orjinal forma almışlar herhalde.Şöyle tüm formaları toplasalar da storelara para gelse :D
Bakalım Oli maçına kadar elimizde basketci kalacak mı

Kosova değil bunlar İngilteredenmiş :)

South City Firm. ingiltere'deki holigan oluşumu.

Olay o kadar büyüdü ki savaş çıkacak nerdeyse

Hayır Kosova takımı Lepenci Fikshat takımının Fikshat Kaçanik grubuna ait (Zaten 1 taraftar grupları var). South City Firm bir tribün felsefesidir. Holiganlıktır. Ve bu bayraklar Avrupa'nın bir çok ülkesinde görülür.

Hatta Facebook'daki Lepenci Fikshat sayfası da paylaşmış. Ben şimdi bir göz gezdirdim de , Kosova 2. Lig'de oynuyorlarmış , videolarına bakarlarsa çok renkli ve ateşli bir taraftar grubu da var. Zaten balkanlarda bir Arnavutluk-Kosova var onun dışında kimseyle iyi değiliz.

https://www.facebook.com/pages/KF-Lepenci-Fikshat/140863709269248

Leeds United yazilmasi çok terbiyesiz ve serefsizlikten baska birsey degildir.

Utanin be.

Ne taraftarı bunlar? Ergen liseli kendini bir b. k zanneden cahil onun bunun çocukları.

Sağlamsa Lassa

gelsinler bekliyoruz maçaları yerse tabi o gün karşılarında daha da bilenmiş taraftar bulacaklardır sırplar sessiz sedasız geldi halleri ortada kimsenin haberi yoktu geldiklerinden

Ermeni amigonun koyunlari, carsi grubu daha sirplara destek cikmamismi ?

Geri
Üst Alt