#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #18 Ayhan Akman

ayhan iyidi bugün.misimovic'in yapamadıklarını yaptı.hatta onun yerine de oynadı.

en azindan cablamaya baslamis

ama gende iyi oynamadi

zaman lazim serkan gibi bir kac mac surekli 11 de olsun sonra konusalim

Toplam 51 kez topla buluşmuş, 41 isabetli pas atmış. Toplam da %93'lük bir yüzde tutturmuş ve maçın en isabetli pas yüzdesine sahip oyuncusu. En çok Mismovic'e pas atmış Ayhan, toplam da 10 pas. Ayrıca 18 top kazanmış.

Uzun bir aradan sonra iyi maç çıkardı

Millet biraz şişirince kendine güveni geldi sanırım

Böyle devam eder sanırım

Toplam 51 kez topla buluşmuş, 41 isabetli pas atmış. Toplam da %93'lük bir yüzde tutturmuş ve maçın en isabetli pas yüzdesine sahip oyuncusu. En çok Mismovic'e pas atmış Ayhan, toplam da 10 pas. Ayrıca 18 top kazanmış.

Daha önceki maçlar göre rakibin atakalrı başlamadan bitti. Bunda en büyük etken,Ayhan'dı.

Ayhan bu sezon belki de kariyerinin en iyi başlangıcını yaptı. Gerçekten muhteşem oynuyor bana kalırsa. Hataları var elbette, ama rakibi öyle bozdular ki Cana ile birlikte, İBB ilk 45 yarı üç pas yapamadı üstüste. Ben sezon başından beri Ayhan'ın oyununu beğeniyorum. Türk orta saha futbolcularımız arasında tartışmasız en iyisidir. Umarım sezon sonuna kadar böyle gider.

inşallah böyle gider. Nazar değmesin. Takımın abilerinden biri gibi davranmaya başladı sonunda. Mücadelesi takdire değer. İkinci baharını yaşıyor diğer bir ifadeyle.

Ayhan bu sezon belki de kariyerinin en iyi başlangıcını yaptı. Gerçekten muhteşem oynuyor bana kalırsa. Hataları var elbette, ama rakibi öyle bozdular ki Cana ile birlikte, İBB ilk 45 yarı üç pas yapamadı üstüste. Ben sezon başından beri Ayhan'ın oyununu beğeniyorum. Türk orta saha futbolcularımız arasında tartışmasız en iyisidir. Umarım sezon sonuna kadar böyle gider.

yalniz Ayhan 3-4 yildir fener macina kadar süpere yakin oynar ama fenere karsi berbat oynar ve ardindan kesik yer.

umarim bu kez öyle olmaz.

Bir kaç hafta önce kahvelerde küfür edilen adama , şimdi helal olsun ayhan abi deniyor :D

BAM'dan A'yı çıkarsak iyi olur :o onun yerine Ali Turan'ı ekleyebiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt