#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #18 Ayhan Akman

ayhan bu sezon takimin en iyilerden yahu, cok iyi gidiyor, Allah nazardan uzak tutsun.

fenere karsi normalde hep dökülürdü ama bu kez fenere karsi da iyi oynadi, hemde baya.

iyi hosta mac biterken ve bariz kaybetmisken fener macinda oynamayacagini bile bile rakibe tekme atmakta neyin nesi

ha sinirden yaptiysa saygi duyarim ama pek sanmiyorum

genede iyi bir futbolcu olduguna inandigim bir abim:)

Hep var bu adam, yetenegi falan hep tartisiliyor, zaman zaman karakteri de, ama hep var. 3 asagi 5 yukari hep ayni performansi sergiliyor, cogu zaman cildirtan top kayiplari yapiyor, ama hep var. Sakatlanmiyor, formu düsmüyor, hep ayni. 2. Emra Asik olma yolunda ilerliyor.

kim ne derse desin şu kadroda ilk 11 de oyantırım. barış ve mustafa sarpa her zaman tercih ederim.

Hakkımı yiyorsun Hayri. Hertha macı evveli:

Zamanında fazla tanımadıgımdan kendisini pisman edemedim, ama kapak giydirmistim :asd: Ayhan konusundada dun geceye kadar hic yanılmamıstım. Olur arada, amac Galatasarayın menfaati.

Hosgeldin bu arada :animation:

Panpa kontrol ettim mesajlari da boyle birsey gordum :sad007:

https://www.gscimbom.com/forum/futbol-takimi-teknik-kadro/185-_18-ayhan-akman-69.html#post959719

Bu kadar iki yüzlü olmayın. İkinci yarı top oynamamış olan Elano'yu övüyorsanız, Ayhan'ı tanrı olarak görmeniz gerekir. Ayhan maçın en iyisiydi belki de.

sarp ın hakkını yemeyin.

Sarp yetim hakki yiyor.

Ben de ozledim baboli ama cidden tavuk yiyom ya

Bence Ayhan'ın yokluğu nedeniyle Antalyaspor'a yenileceğiz. Umarım haksız çıkarım ama sahaya sürülecek orta sahayı gördükçe insanın karamsar olmaktan başka çaresi kalmıyor. Misi-Sarp-Cana-Emre

Nasıl fb orta sahasında orta sahayı toparlayan, ileriye geriye koşan ve rakibe girişen bir Emre B. varsa bizde de aynı işi Ayhan görüyor.

Misi ve Sarp koşmayan ve pres yapmayan, rakibi rahatsız etmeyen isimler. Cana ise rakibe girişmesine rağmen bunu sadece kendi alanı çapında yapıyor, Ayhan gibi gerekirse tam saha değil. Sonuç olarak orta sahamız yine yolgeçen hanı olacak. Servet'in de oynamaya devam ettiğini hesaba katın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt