#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #18 Ayhan Akman

Takımdaki tek gerçek orta saha oyuncusu olduğunu iddia etmekteyim yıllardır (tabi daha çok diğerlerinin çok kötü olmasından dolayı)...Bu maçtaki kadar döküldüğünü görmemiştim daha önce,üzüldüm izlerken.

Daha kac kere tekrarlayacam bilmiyorum. Futbolu birak Ayhan.

Bu yetenekte, bu karakterde, bu yaşta bir adam hala kadromuzda.. ve bu adam bu takımın kaptanı,, GÜLER MİSİN, AĞLAR MISIN?

Ayhan artık bizi Bayhan

İlk golde yalandan kaydı bence, Murat Erdoğan'dan topu almaya çalışıyormuş gibi yaptı. Maksat işte mücadele ediyor, kendini yerlere atıyor vs. görünmek...

Kewell korner kullanacak Ayhan'ı gördü kısa pas attı Ayhan mükemmel tekniğiyle no look pas atayım derken yan hakeme attı ya topu dakika 44'tü sanırım o an ekranda Ayhan'ın sülalesini dilimden geçirdim..

Kewell korner kullanacak Ayhan'ı gördü kısa pas attı Ayhan mükemmel tekniğiyle no look pas atayım derken yan hakeme attı ya topu dakika 44'tü sanırım o an ekranda Ayhan'ın sülalesini dilimden geçirdim..

Orada bende çıldırdım ya!İçeride 6 adam var Kewell'a topu geri atamadı.

Servet'e yapılanlar gibi Ayhan'a da tribünlerden ağır tepki vardı.Servet hiç aldırmadı ama Ayhan şaşkın bir şekilde Kapalı'ya bakıyordu.O an her maç öncesi armayı öperek ayrıldığı yumruk şovları hatırlamıştır.Nereden nereye...

Üst düzey liglerde oyuncular yaşlandıkça daha iyi performans gösteriyorlar.

Ayhan tam tersi.

Fakat bizim klüp yabancı klüpler gibi her sene Ayhan'la kontrat imzalıyor :)

Bir atak sırasında tam oyunu rakip sahaya yıkmışız Ayhan öyle bir taça attı ki topu :D

Sanırsın oyuncu değiştireceğiz acil değişikliğe ihtiyacımız var..

Yok abicim bu adam futbolu sağlıklı yaşam için oynuyor,çok eksik bizim takım ya..

Hakkaten orta sahamız ilk 15'e zor girer isim bazında...

Ayhan-Barış-Sarp bir Cana futbolcu diğerleri,kasap manav gibi top oynuyor,Malta Milli takımı gibi onlarda oyuncu bulamayıp halktan insanları toplayıp takım kurmuşlar bizde o haldeyiz ve işin ilginç yanı bu adamları serbest bıraksan takım bulamazlar..

Bir atak sırasında tam oyunu rakip sahaya yıkmışız Ayhan öyle bir taça attı ki topu :D

Sanırsın oyuncu değiştireceğiz acil değişikliğe ihtiyacımız var..

Yok abicim bu adam futbolu sağlıklı yaşam için oynuyor,çok eksik bizim takım ya..

Hakkaten orta sahamız ilk 15'e zor girer isim bazında...

Ayhan-Barış-Sarp bir Cana futbolcu diğerleri,kasap manav gibi top oynuyor,Malta Milli takımı gibi onlarda oyuncu bulamayıp halktan insanları toplayıp takım kurmuşlar bizde o haldeyiz ve işin ilginç yanı bu adamları serbest bıraksan takım bulamazlar..

Barış yokken Ayhan takımın gerçek anlamda tek pres yapan futbolcusudur. Barış orta sahada oynamazsa pres gücümüz olmuyor ve rakib orta sahada at koşturuyor. Barış ve Ayhan yanyanna oynasaydı ve Emre ve Sabri orta sahada olsaydı rabip orta sahayı geçmeye cesaret edemezdi. Elano ve Misi saha turistik gezi yapıyorlar adeta. Bir renkdaş yazmıştı Misi ve Elano için orta sahaya koltuk koyacaksın oturdukları yerden oynamaları için! Bu ruhsuz futbolcular Galatasaray ruhuna yakışmıyorlar. Hagi'de söyledi zaten ruhsuz futbolcu istemediğini.

Barış, Ayhan, Emre ve Sabri ortasahası ilginç. Düşlerde sınır yok tabi.

Elano ve Misimoviç gibi iki koşmayan, girişmeyen, pres yapmayan, umursamaz ve vurdumduymaz generaller orta sahamızda oynarsa Ayhan tek başına birşey yapamaz. En azından Barış' ın oynatılıp Ayhan'a destek olması gerekiyordu. O halde Barış neden oynamadı?... Bunun nasıl bir mantıklı açıklaması olabilir?

Denesek ne olur dünyamı yıkılır? Ama kazanırız diye üzülen taraftar olmaz umarım.

Denenirde bazı girişimler, başarısız bir girişim olacağını bile bile denememek gerekir. Ayhan ve Barış tamam artık game over oldu onlar. Sabri bir şekilde ileri geri gider-gelir fakat pas tekniğinin yüksek olması lazım. Emre 10 numara pozisyonunda olursa oynayabilir orta sahada.

Ekstra Misi ve Elano'nun oynamadığı maçlarda da orta sahamız çok iyi bir görüntü çizmedi. Tersten bakıp orta saha merkezinin bu kadar zayıf olmasından dolayı Misi istediği pasları alamıyor ve oyunu yönlendiremiyor da deriz ki zaten hepimiz alınırken fazla koşmayacağını Alexvari oynayacağını biliyorduk. Misi giderse gitsin sorun değil de bizim takım olarak sorunumuz Misi ve Elano'nun çok ötesinde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt