#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #18 Ayhan Akman

Bir kaptandır ki az önce tartıştı diye takımının oyuncusu yerde kıvranırken sırtını dönüp gidiyor bir kaptandır ki 2 defa fırsat geçmişken eline sırf tartıştı diye o oyuncuya pas vermeyip başkalarını deneyen ve sonunda topu kaptırıp o oyuncunun kanadından atak gelmesine neden olsun..

Hepsi bir alem bu oyuncuların.. Tek sözüm MİSAFİRSİNİZ.. İyi değerlendirin artık..

Rakibe çok dengesiz girişleri var, her topa kayıyor. Her maç kart görüyor, olmaz ki böyle.

Ayhan'da akıl yok. Sarp gibi sahda saklansa, rakibe hiç girişmese ne sarı kart alır, ne de göze batar. İleri doğru zinde olarak yaptığı bazı çıkışlarla kahraman olabilir.

Onları Ayhan'la aynı kefeye koymak ?!?!?!?!?

Yahu bana tek farkını söyleyin şu Ayhanın

Şu sene çok iyi oynadı takımın orta saha yükünü çekti şampiyon olduk diyin?

Topal'la Barışın büyük çoğunlukta oynadığı sezon ( Son Şampiyonluk ) orta sahanın haline bak

Birde bu sezona

Topalı beğenmiyorduk orta sahada Ayhanla Mustafa Sarpa kaldık

Şimdi birileri çıkar Barışla kıyaslar oyunun 2 yönü v.s falan der

Yahu bırakın artık çapsız adamlarla kıyaslamayı bunlar bizim takımda yedek bile olamıycak adamlar

Beşiktaşın orta sahasından en kötüsu ( Aurello,Fink,Necip,Guti,Enrst) seç beğen al hepsi bizimkilerin hepsini rahat rahat keser

Siz hala Ayhan Reistir Ayhan şöyledir Ayhan büyüktür devam edin

Yahu bana tek farkını söyleyin şu Ayhanın

Şu sene çok iyi oynadı takımın orta saha yükünü çekti şampiyon olduk diyin?

Topal'la Barışın büyük çoğunlukta oynadığı sezon ( Son Şampiyonluk ) orta sahanın haline bak

Birde bu sezona

Topalı beğenmiyorduk orta sahada Ayhanla Mustafa Sarpa kaldık

Şimdi birileri çıkar Barışla kıyaslar oyunun 2 yönü v.s falan der

Yahu bırakın artık çapsız adamlarla kıyaslamayı bunlar bizim takımda yedek bile olamıycak adamlar

Beşiktaşın orta sahasından en kötüsu ( Aurello,Fink,Necip,Guti,Enrst) seç beğen al hepsi bizimkilerin hepsini rahat rahat keser

Siz hala Ayhan Reistir Ayhan şöyledir Ayhan büyüktür devam edin

Topal çok ağırdı çevik rakipler kolay geçiyordu. Aurelio bitmiştir! Aferim BJK'yi de bitirdi. Şampiyonlukta Ayhan+Barış daha çok oynamıştır. Cevat Hoca onlara hep şans verdi, şampiyon olduk. Rijkaard, Hagi ikisini bir arada öncelikle oynatmadı.

Topal çok ağırdı çevik rakipler kolay geçiyordu. Aurelio bitmiştir! Aferim BJK'yi de bitirdi. Şampiyonlukta Ayhan+Barış daha çok oynamıştır. Cevat Hoca onlara hep şans verdi, şampiyon olduk. Rijkaard, Hagi ikisini bir arada öncelikle oynatmadı.

Topal ağır felan değildi.Kısa mesafede uzun bacakları sayesinde alanı iyi kapatıp çaldığı çok top oluyordu.Uzun mesafe Sabri kadar hızlıdır, açın geçmiş maçlara bakın geriye en çabuk dönen oyuncularımızdan biri.

Ya yürü git ağırmış. Sen önce sözünü tutsana.

Bence bu gün çok iyiydi, beğenmeyenler Xavi'yi fazla izlemesin.

Ben sorularıma cevap alamadım

Ayrıca Aurello daha yeni iyileşti 2 maçtır oynuyor nasıl BJK'yi bitirdi bir anlat bakalım :)

Ayhanın son şampiyonlukta kaç maçta 11 oynadığını bulmaya çalışıyorum

Beraber oynadıkları dönemde var Topal'la beraber ama genelde Barış oynadı hatta Ayhan bir sakatlık dönemi geçirmişti

Ayrıca Aurello daha yeni iyileşti 2 maçtır oynuyor nasıl BJK'yi bitirdi bir anlat bakalım :)

Beraber oynadıkları dönemde var Topal'la beraber ama genelde Barış oynadı hatta Ayhan bir sakatlık dönemi geçirmişti

ayhan son şampiyonlukta direk 11 oynuyordu

Umarım devre arasında emekliliğini verirler. Ok, kib, bye.

topalla barıs en iyisiydi.özellikle bi hertha macı dillere destandır bide m.topala laf etmeyin artık ya Türkiyenin mevkisinde en iyi oyuncusudur yavas falan hikaye ya ne yavası bordeaux maacında gourcuffa top göstermedi deplasmanda bu adam topal müthis adamdır valencia da gösteriyorr zaten kendini adam..

Ayhanın en sonki şampiyonlukta büyük payı var,sakatlanasıya kadar takımın en iyilerindendi sakatlıktan çıktıktan sonraki ilk oynadığı maç fb ile oynanan 0-0 biten kupa maçıydı ondan sonraki maçlarda da sürekli ilk 11 oynadı..Performans açısından bu senenin en iyisi tartışmasız(bunda çoğu oyuncunun kötü olması da bir etken olsa da en çok kim iyi oynadı sorusuna ayhan cevabı verilir)

Galatasaray takımının yüyüyen tarihi, kaptanı ve Admini :D. 37 yaşına kadar bile oynar.

Yeter artık ya bıktım 10 senedir Ayhan'ı görmekten. Bu adam efsane olmadığı ve asla olamayacağı halde neden 10 sene takımda tutulur anlamak zor..

Hakan Şükür: Ayhan çok yüksek pas yüzdesiyle oynuyormuş. İyi de bütün pasları yanındakine verirsen, babamda oynar.

Maçın başında bizim kalemiz olarak rakibin kalesini göstersinler şu herife de o tarafa doğru oynasın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt