#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #18 Ayhan Akman

2 yıldır en kotu futbolunu oynuyor bırakma zamanı geldi de çoktan geçti..ayhanın yerine bu sezon hagi yi koysan daha fazla verim alırdık.

Ayhan kötü oynayınca gelirsiniz LEŞH KARGALARI

Keske Sarp ve Baris Ayhan kadar futbol oynayabilseler, daha ne isterdim ki.

Reyis anlayışla karşılıyorum,Barış ve Mustafa Sarp'ın yanında Xavi'dir ama mecburiyet olmasa çuvala koyar boğaza atarım bu adamı.

Ben atmam kardeş. Çuvala da koymam. Bu saatten sonra yedek olur ama kalitesi ortada reisin.

Ayhan'ın 10 yaş gencini ve dikine oynayanını bulmamız lazım.

Jübile zmanı geliyor. Zaten çenesine vurmaya başladı.Ligin ikinci yarısında yavaş yavaş kenara çekilmeli. Gençlere şans verilmeli,yada yeni transfer edilecek futbolcuya.

Ayhan senelerdir topu ya geri ya yana oynuyor. Hiç unutmam bundan yaklaşık 5-6 yıl önce Erman Toroğlu , Ayhan'ın en iyi dönemlerinde demişti ki "Ayhan çok iyi oynuyor gibi görünüyor fakat Ayhan sadece al gülüm ver gülüm yan pas olarak ya da geri pas olarak oynuyor, dikine hiç oynamıyor. Etkisi yok oyuna" demişti. GAyet de haklıydı. Şmdi onu da yapamıyor, yan ve geri pasları bile hatalı...

ayhan reklam filmindeki repliği gibi futbolla alakası yok sezon sonu kesin gider oda bunu biliyor zaten

Barış'ın yanında Xavi gibi kalır.

Tarihi fırsatı kaçırdın Ayhan başkaaaaan :uyy:

Ayhan başkaaaan o gol kaçar mı reyis :).

Guiza bile kaçırmazdı sen ne yaptın reyis yauw

"Abi senin futbolla pek alakan yok galiba" demek istiyorum Ayhan'a :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt