#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #18 Ayhan Akman

Ayhan akman..Haftaya 3.750 euro'ya transfer edilmiş milli takım oyuncusu Yekta Kurtuluş'un yerine 11'de başlayacak olan milli takımın tesislerinin önünden geçemeyen bedava bıraksan kimsenin alıp oynatmayacağı Galatasaray'daki kredisinin nereye dayandığı bilinmeyen 36 yaşındaki oyuncu!

34 yaşında

Buca maçında dakika 70 iken, oyunda olsaydıda, kariyerinde hiç yapamayıp buca deplasmanında yaptığı gibi bir vuruşla gol atıp galip gelsek dediğim şahıs.

Facebookda Ayhanın Galatasaraydan gitmesi için grup kurduk arkadaşlar destek olmak isteyen katılabilir.

ayhan akman senin ruhun benim ruhumun önünde diz çöker tövbe diler ya :D

İnan ismin bile aklıma gelmiyor maç günü..

Çok gereksiz adammışsın..

Asker kaçağı , hala askere gitmemek için futbol oynuyo , madem askere gitmek istemiyosun git 3.lig flan oyna

sana bu tatil yetmemiştir yeter bize zehir ettiğin seneler...

aynı gazla devam et tatiline...

Ayhanın gitmesi için Facebookda grup kuruldu . Katılmanızı isterim , ne kdar çok kişi olursak o kadar sesimizi duyururuz

1-1'lik kupa maçındaki Antep maçı ve 0-0'lık Fenerbahçe maçlarında oynayan Ayhan akman bu 2 maçtaki oynadığı oyunla Mustafa+Barış+Cana toplamından daha iyi oynamıştır.Sadece bu 2 maçta.Sivas maçı bursa maçı 2-3 tane daha iyi oynadığı maç vardı onları saymıyorum bile.

Ayhan 35'e merdiven dayadı Ayhan kalırsa iyi orta saha falan beklemeyin 1 tane alır diğer bölgelere alırlar alınan adam sakatlanırsa gene ayhan'a kalırız anadolu klüplerine karşı iyi oynayabilir ama üst düzey bir Galatasaray isteniyorsa ve Hedef Dünya Klübü olmaksa ki öyle bi hedefleri olduğunu düşünmüyorum Adnansların Ayhan'a teşekkür edilip yollanmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt