#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #18 Ayhan Akman

ne olursa olsun hiçbir oyuncu ıslıklanmamalı..

orda zorla oynamıyorlar sen para veriyorsun üstüne ilk 11 şansı veriyorsun öyle oynuyor adam kafana silah dayayıp ben oynayacağım demiyor..

O zaman parayı alan yatsın biz de mal gibi izleyelim yok ya! Onların bu formayı giydikleri için yatıp kalkıp şükretmesi gerekir sen ne diyorsun.

Ayhan,gerçekten Galatasaraylı ise futbolu bırakır.

Şu anda Galatasaray'ın en iyi oyuncusu. Takım'daki bazı sabotajcı futbolcular yüzünden takım kötüye gidince kolaya kaçılıp Ayhan, Sabri (oynamayan Arda!) günah keçisi yapıldılar.

BAM ın gitmesi için internet sitesi flan kurun allah aşkına yaa

kesinlikle ıslıkları haketmemiştir

zaten bu taraftar hasan şaşı da ağza alınmayacak küfürlerle protesto etmişti

hiçbir şeyi orantılı yapamıyoruz

Cana'nın sağdan alıp sola vermekten ibaret olan oyununu sanki büyük iş yapıyor gibi el kol hareketleri yaparak Hagi'nin desteklemesi tribünlere yapılan sovdan başka birşey değil. Hatta maçı tekrar izleyin, Cana'nın trafik polisi gibi herkesi yönlendirdiğini görürüsünüz.

İşte Ayhan'ın yanlışı burda. Ayhan ne işin var senin top isteyip sorumluluk alıyorsun.. Sen de kaçak oyna, etliye sütlüye karışma, sağa sola bağır, herkesi elinle yönlendir. Seni de protesto etmek yerine alkışlasınlar.

galatasaray-da-lorik-cana-soku.jpg

Neden 2 direk diyebilirsin,hem cana hem ayhan konusuna aynı mesajı yazınca ödülün 2ye katlandı.

Cana'nın sağdan alıp sola vermekten ibaret olan oyununu sanki büyük iş yapıyor gibi el kol hareketleri yaparak Hagi'nin desteklemesi tribünlere yapılan sovdan başka birşey değil. Hatta maçı tekrar izleyin, Cana'nın trafik polisi gibi herkesi yönlendirdiğini görürüsünüz.

İşte Ayhan'ın yanlışı burda. Ayhan ne işin var senin top isteyip sorumluluk alıyorsun.. Sen de kaçak oyna, etliye sütlüye karışma, sağa sola bağır, herkesi elinle yönlendir. Seni de protesto etmek yerine alkışlasınlar.

Hakan ünsalın mesajını copy-paste yapıp burda ahkam kesme

galatasaray-da-lorik-cana-soku.jpg

Neden 2 direk diyebilirsin,hem cana hem ayhan konusuna aynı mesajı yazınca ödülün 2ye katlandı.

Hakan Ünsal'ın yazısından alıntıdır. Hürriyet kopyalamayı engellemiş. O kadar uğraştım klavyede yazmak için bunu. Başka bir başlığa da ekleyeceğim.

Hakan ünsalın yazısı olduğunu Onur Sayın'dan gelen kapak sonrası belirtmen güzel oldu.

Hakan ünsalın yazısı olduğunu Onur Sayın'dan gelen kapak sonrası belirtmen güzel oldu.

Tüm sataşanlara kapak üstüne kapak atıyorum kimse farkında bile değil. Hala karşı fikir üreten yok, sadece sataşma var. Tribünde kimi niye ıslıkladığını bilmeyen taraftarlar gibisiniz.

Tüm sataşanlara kapak üstüne kapak atıyorum kimse farkında bile değil. Hala karşı fikir üreten yok, sadece sataşma var. Tribünde kimi niye ıslıkladığını bilmeyen taraftarlar gibisiniz.

Ne kapağı atıyormuşşsun yahu merak ettim :asd:

Milletin a dediğine b demekten başka bişey yaptığın yok.

Hagi'de Tugay'da maç içerisinde bağırıp duruyor Ayhana.Lafa gelince birileri çıkıp abuk sabuk konuşuyor Ayhan tecrübeli falan filan diye hani nerde bu tecrübe ?

gene herzamanki gibi suya sabuna dokunmadan cok güzel oynadi varligiyla yoklugu belli degil sahada baris la sarpi ve baltayida da al defol git artik bu takimdan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt