#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #18 Ayhan Akman

Ayhan bugün inanılmaz pozisyon hataları yaptı. Fakat gördüğü ikinci sarı kart ve Kırmızı kart çok ağır bir karardı doğrusu. Başarılı bir maç yöneten hakem Ayhan'a gösterdiği bu ikinci sarı kartta çok hatalıydı..

Bugün gayet iyiydi bence. Gereksiz sarı kartlardan uzak durması lazım.

Kırmızı kart gördügü iyi oldu belli bir yaştan sonra her maç oynaması onun için iyi olmazdı :)

Skibbe'nin de yedek bırakmaya niyeti yok, en iyisi ben kırmızı kart göriyim dedi :D:D:D

"Ayhan'a kızgın değilim"

01 Şubat 2009 Pazar * 10:53

Teknik Direktörümüz Michael Skibbe, kırmızı kartla oyun dışı kalan Ayhan’a kızmadığını açıkladı.

Teknik Direktörümüz Michael Skibbe, kırmızı kartla oyun dışı kalan Ayhan’a kızmadığını açıkladı. Alman çalıştırıcı, kaptanlarının gördüğü kartla ilgili, "Düşüncemiz zaten kendisini oyundan çıkarmaktı. Ancak bir türlü değişikliği yapamadık. İki kere oyun durmasına rağmen hakem müsaade etmedi. Servet bizi uyarmaya çalıştı, ancak Mehmet Güven’i zaten hazırlamıştık. Sonuç olarak hakem bizden hızlı davrandı. Ayhan kartları gerekli yerlerde gördüğü için kızamam. Mehmet Güven ve Linderoth gibi alternatiflerimiz var" dedi.

Sivas’ta kaptan Ümit’in kırmızı kart görmesinden sonra dün de diğer kaptan Ayhan’ın kırmızı kartla cezalandırılması üzerine Skibbe, "Umarım önümüzdeki maçta kaptanlık pazubandı takmak isteyen birini buluruz" diye konuştu. Alman hoca ligde üst sıralardaki takımları takibe devam ettikleri için mutlu olduğunu, ilk devrede üstün bir oyun ortaya koyduklarını ancak bunu birkaç golle süsleyemediklerini söyledi.

Kaynak: Hürriyet

Hemde hic yakismiyor.

En basta Kaptan dedigin efendi olacak ve bu göreve layik olmasi gerekir.

Ayhanda, Ümitte kaptanliga hic yakismiyor..zaten bunlari kaptan yapan zihniyeti kiniyorum.

İyiki kırmızı gördü sivas maçında M.topal barış linderoth oynar.

ayhan'ı beğenmeyenler ne bekliyorlar acaba kaç senedir bu kadar istikrarla oynayan kaç türk futbolcusu var ki...

Sivas maçında yerine Linderoth yada Aydın oynar.

10 numara Ayhan

Galatasarayımızın Teknik Direktörü Michael Skibbe, Kayserispor maçında gördüğü kırmızı kartla cezalı duruma düşen Lincoln'ün yerine Ayhan'a görev vermeye hazırlanıyor.

Galatasarayımızın Teknik Direktörü Michael Skibbe, Kayserispor maçında gördüğü kırmızı kartla cezalı duruma düşen Lincoln'ün yerine Ayhan'a görev vermeye hazırlanıyor. Antalyaspor deplasmanında milli futbolcuyu '10 numara' olarak kullanmayı düşünen Alman teknik adam, taktik planını da buna göre oluşturuyor. Skibbe, daha önce de Lincoln'ün yokluğunda Brezilyalı'nın görevini Ayhan'a vermişti.

Kaynak: Sabah

Bence 10 numara mevkinde Lincoln'ün yokluğunda Arda'yı oynatmalı!

Bazen acayıp sınır ediyor beni :o

Topun etrafında dönüşlerine hastayım :) hele birde geri pas verince tam süper oluyor

Dün iyiydi,Bi kaç pas hatası dışında, ve çok top kaptı..

En iyi 3 oyuncunun arasına girebilecek kadar iyiydi.. Bravo Kaptan!

Ayhan dün pozisyonunu çok kaybetti. Sürekli ortaya doğru kaydı ve Arda'ya çok yük binmiş oldu. Bunun dışında, bazı pas hataları hariç çok iyiydi. Bildiğimiz Ayhan'dı. Agresif, savaşcı, takımı ileri taşıyan ve defansa yardım eden.

Bu adamı taraftarlar niye sevmez anlamam. Galatasaray'da Arda bile kesilebilir ama Ayhan asla

Ayhan sola kaçıp Arda'ya yardım edeceğine sağa kaçıp Kewell'a yardım etmeli. Hem sağ kanadımız etkisiz hem de Kewell'a yardımcı olup sağ ayağıyla rahatlıkla orta açabilir.

Ayhan, mücadele anlamında yine iyilerdendi.

Ancak yine ataklarımızı başlatan oydu ve çok yavaştı.

Her pozisyonda bir kez döndü kendi etrafında.

Hızlı çıkabilsek, daha cok pozisyon bulabilirdiK.

Dünkü Maçta Topal Ve Barışla Beraber Güzel Oynadılar Hakkını yememek Lazım

1-2 Pozisyonda Topa Erken Basıp Ani yakalanmamızı Engelledi

Bide Şu Kendi Etrafında Dönme huyundan Vazgeçse Daha iyi olucak :)

Ayhan'ın dün bir kaç pas hatası ve oyunu atağa çıkarken yavaşlatması dışında hiç bir olumsuz özelliği yoktu. Gene harika oynadı bence.

gunumuz çagdas futbol'unda mucadele çok onemli ama topu iyi kullanma hizli harekette bir o kadar onemli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt