#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #18 Ayhan Akman

Sana çok büyük terbiyesizlik ettik biz kaptan ama sen bazıları gibi çıkıp "yemek vermediler" diyen bir insan olmadın.Çünkü karakterin var Galatasaraylı duruşun var.Adamsın.İnşallah teknik heyette yerini alırsın hak ediyorsun.

Herkes sivas maçındaki golünden bahsetmiş. O maçta Ayhan 10 numara olarak çıkmıştı maça Lincoln sakat ya da yedekti tam hatırlamıyorum. Sadece gol atmamıştı o maç yanlış hatırlamıyorsam 3 de asisti vardı. 2 tane Arda'ya bir de hakan Şükür'e. Pozisyonlar aklımda tam yok bilgi olarak böyle kalmış.

Emekleri için teşekkürler kaptana :tiphat: Kupayı tüpçüden alırken onu itmesi de unutulmazdı :asd:

Şampiyonlukla veda ettin Ayhan emeklerin için çok teşekkürler..

Bildiğin Beşiktaşın Tribün çocuğu Ayhan Akman.

Bu kulüpten o kadar çok efsane ! , Alt yapıdan adam çıktı ama Ayhan kadar olamadı.

Ayhan küfürden tut herşeyine kadar protestolara maruz kaldı bizler tarafından.

Adam 18'e bile giremedi gık'ı çıkmadı.Adam gibide veda ediyor helal olsun.

(Buradan 66 numara ve bazı Tv'lerde G.Saray'a sallayıp duran,G.Sarayı malı gibi gören embesillere sesleniyorum.Ayhan'ı örnek alın adam olun :)

Bildiğin Beşiktaşın Tribün çocuğu Ayhan Akman.

Bu kulüpten o kadar çok efsane ! , Alt yapıdan adam çıktı ama Ayhan kadar olamadı.

Ayhan küfürden tut herşeyine kadar protestolara maruz kaldı bizler tarafından.

Adam 18'e bile giremedi gık'ı çıkmadı.Adam gibide veda ediyor helal olsun.

(Buradan 66 numara ve bazı Tv'lerde G.Saray'a sallayıp duran,G.Sarayı malı gibi gören embesillere sesleniyorum.Ayhan'ı örnek alın adam olun :)

Futbolda hatta ticarette vefa aranmaz. Olursa güzel olur ancak olmadı diye koca şirketlere-kulüplere-kurumlara gider yapamaz kimse. Galatasaray bir limandır. Arda'lar, Ayhan'lar, Hagi'ler, Hakan'lar gelip geçer. Ancak "iz bırakırlar". Bu izi güzel-sempatik ve övünesi tutan yine o izleri süsleyen güzel-hoş laflardır. Bazen vedalardır:(. Yönetimlerin yanlışlarını 30 milyon insana açıklamak-onları rencide etmek kimsenin haddine değildir. Fatih Teirmler gönderilmiş siz kimsiniz:)

Ayhan'a geri kalan hayatında çok büyük başarılar dilerim,, Ayhan çok ıslıklandı yuhlandı belki ama yinede adamlığından hiç taviz vermedi,, Benim için unutulmaz bir anı varsa o da Cevat Güler li takımımızda Sivas maçında attığı gol hayatım boyunca asla unutamam,,

[video=youtube;uxHkrMopsIA]https://www.youtube.com/watch?v=uxHkrMopsIA[/video]

Kaptan yolun açık olsun, bütün emeklerin için teşekkürler.

Ayhan özellikle Lucescu döneminde futbolunu çok geliştirdi.. Avrupada ve ligde bir çok maçta takımın en iyi oyuncusuydu.

Seni Barış ve Mustafa Sarp'la ananlara ayıp.

Futbolu bıraktın ama Galatasaray'da yapacak daha çok işin var.

Başlık "Gündüz Kılıç Şanlı Galatasaray Tarihi Forumu" na taşınmıştır.

Ayhan Akman'a bugüne kadar Galatasaray Spor Kulübü'ne verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz.​

Hazırlık maçıydı ama bu golü de fenaydı

[video=youtube;nhU7Pa2vKfs]https://www.youtube.com/watch?v=nhU7Pa2vKfs&feature=results_video&playnext=1&list=PLFDDC36B9043949E1[/video]

thank you Ayhan Akman, 11 yildir bizimle beraberdin....

ayhan_cocuklari23424.jpg

ileride kulüpte görev alır,adam gibi adamdır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt