#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #18 Ayhan Akman

Ayhan'ın futbolunu beğenmeyen bir gözlük alsın, ya da futbol bilgisini bir daha gözden geçirsin.

Herkes futbol profösörü Maşallah

Bence siz at gözlüklerini yavaştan çıkarın artık

Ayhanın devri bitti artık

Ya Ayhan sakatken Ayhan'ı çok arıyoruz diyosunuz şimdi de yok Ayhan'ın devri bitti diyosunuz..Bir maçla futbolcuları bitiriyosunuz yada bir maçla göklere çıkarıyorsunuz..Sizin taraftarlık anlayışınız bu işte..

Ya Ayhan sakatken Ayhan'ı çok arıyoruz diyosunuz şimdi de yok Ayhan'ın devri bitti diyosunuz..Bir maçla futbolcuları bitiriyosunuz yada bir maçla göklere çıkarıyorsunuz..Sizin taraftarlık anlayışınız bu işte..

digerleri uzerinden bana boyle konusma renkdasim.

bu benim gorusum ve bu gorus degismeyecek.

saygi duyarim senin dusuncene ama sen de bana saygili olman lazim.

291 msjım var bu gözler Ayhanı aramadı hiçbirmaçta

Arıycağınıda pek sanmıyorum

Herkesin kendi düşüncesi eyw. saygı duyarız ama kimsede kimsenin futbol bilginisi tartışmasın

Ayhan'ın devrini bitirenler bir alternatif sunabiliyor mu?

Ayhan'dan iyi yedek olur. Bu takımın hiçbir zaman Ayhan'a ihtiyacı olmadı. Sakatken bazı çevreler yok Ayhan lazım bu takıma gibisinden laflar edip durdu. Formda bir Mehmet Topal, Ayhan'dan çok daha yararlı olur.

Artık 30 yaşın üstündeki futbolcuları istemiyorum ben Galatasarayda

Sene sonu Emre Aşık hariç bütün yaşlı oyuncularla Ayhan,Kewell,Nonda ve Linderoth ile teşekkür edip yollar ayrılmalı

Emrenin gimesini istemem tam bir profesyonel Leo Franco zaten kaleci olduğu için yaştan etkilenmez

Artık 30 yaşın üstündeki futbolcuları istemiyorum ben Galatasarayda

Sene sonu Emre Aşık hariç bütün yaşlı oyuncularla Ayhan,Kewell,Nonda ve Linderoth ile teşekkür edip yollar ayrılmalı

Emrenin gimesini istemem tam bir profesyonel Leo Francozaten kaleci olduğu için yaştan etkilenmez

İstikrar yakalayabilmek için bir kadronun korunmasına ihtiyaç vardır, birlikte daha çok maç yapmaları lazım.

Ayhan yürüyen bir tarih. Galatasaray'ı Galatasaray yapan isimlerden biri. Arda, Sabri gibi. Bu ruhların hiçbirine değer biçilemez, yedekleri para ile satın alınamaz. Para bastırıp sıfırdan takım yaratmakla başarılı olunsaydı paralı fb her yıl ligte şampiyon olur, Avrupa kapası alırdı.

Sarp, Topal, Yılmaz, Barış, Linderroth'un arasında Ayhan Akman her zaman birinci tercihdir.

Sarp, Topal, Yılmaz, Barış, Linderroth'un arasında Ayhan Akman her zaman birinci tercihdir.

Dostum Yılmaz kim?

Linderooth iyileşse kim birinci sırada görücezde adam düzelemiyor

Barış,Topal ve Sarpa gelincede Ayhan bunların yarısı kadar bile koşmuyor

Nasıl bunlara göre daha önde anlamadım

Dostum Yılmaz kim?

Linderooth iyileşse kim birinci sırada görücezde adam düzelemiyor

Barış,Topal ve Sarpa gelincede Ayhan bunların yarısı kadar bile koşmuyor

Nasıl bunlara göre daha önde anlamadım

Bende Yılmaz kim diye şok oldum ama bizim Yılmaz mış meğer:)

neyse gelelim kalın yazılı olan yere(biraz üstüme alındım soruyu ama neyse) bence o saydığın 3 isimden daha iyi oyunu çift yönlü oynayabiliyor. Defansla forvet arası köprü kulabilecek Linderoth dan sonra ikinci isim.

Bende Yılmaz kim diye şok oldum ama bizim Yılmaz mış meğer:)

neyse gelelim kalın yazılı olan yere(biraz üstüme alındım soruyu ama neyse) bence o saydığın 3 isimden daha iyi oyunu çift yönlü oynayabiliyor. Defansla forvet arası köprü kulabilecek Linderoth dan sonra ikinci isim.

Bana sorarsan o 3 isime göre tek artısı tecrübesi

Emreyle Ernsti gördükten Sonra Ayhan gözüme çok etkisiz geliyor

Ayhan'ın futbol hayatını seviyelere ayırsak

en iyi oynadığı seneler şu son 3 sezondur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt