#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #18 Ayhan Akman

ben dün ilk defa ortasahamız olduğunu farkettim ayhan eleştirilecek bişey yapmadı yediğimiz goldeki hatası dışında iyide oynadı ayhan yokken ileriye top şişirmeler çoktu mecbur kalıyordu topal-sarp ikilisi ayhan buna dur dedi çalım atarak rahat paslar verdi... ne yaptıda bu kadar kin kusuyorsunuz :)

sarı- kırmızı aşkı var bizde.

ve gününde olmayan, iyi oynamayan futbolcuyu da iyi diyece kadar gözümüz kapalı olmamalıyız.

ts maçında ayhan iyi değildi. sahadaki en kötü adamdı. sen dmf sin. defans oyuncuları ile önündeki oyuncular arasınad bağlantıy kurarsın, top rakipte olunca ileride basarsın. biz ayhan dan goller atmasını beklemiyoruz sadece görevini yapsın...

takım hızlı çıkar sen ayağında top bekletirsin, şöyle bi etrafında döndersin ve genelde geriye oynarsın yada paralel, dikine nadir oynar sabri nin ortalarından daha çok nadirdir ileri oynaması.

defasntan topu alıp ileriye taşıyamazsın, topla ceza sahası içinde artistlik yapar golde hatan % 100 dür, takımı yavaşlatırsın, dikine oyanamazsın

ne yaparsın ayhan sen küfür etmekten başka

ayhan yerine topi yada topal olsaydı ts maçı çok kolay geçerdi.

sarı- kırmızı aşkı var bizde.

ve gününde olmayan, iyi oynamayan futbolcuyu da iyi diyece kadar gözümüz kapalı olmamalıyız.

ts maçında ayhan iyi değildi. sahadaki en kötü adamdı. sen dmf sin. defans oyuncuları ile önündeki oyuncular arasınad bağlantıy kurarsın, top rakipte olunca ileride basarsın. biz ayhan dan goller atmasını beklemiyoruz sadece görevini yapsın...

takım hızlı çıkar sen ayağında top bekletirsin, şöyle bi etrafında döndersin ve genelde geriye oynarsın yada paralel, dikine nadir oynar sabri nin ortalarından daha çok nadirdir ileri oynaması.

defasntan topu alıp ileriye taşıyamazsın, topla ceza sahası içinde artistlik yapar golde hatan % 100 dür, takımı yavaşlatırsın, dikine oyanamazsın

ne yaparsın ayhan sen küfür etmekten başka

ayhan yerine topi yada topal olsaydı ts maçı çok kolay geçerdi.

Tek hatası oydu genelde iyiydi hatta dediklerinin hepsini yaptı o hata gözünde çok büyümüş senin özellikle orta sahada pas alışverişi iyiydi

Tek hatası oydu genelde iyiydi hatta dediklerinin hepsini yaptı o hata gözünde çok büyümüş senin özellikle orta sahada pas alışverişi iyiydi

topu geriye vermesi, yatay onaması bana gore iyi değil kardeşim

tek hatası o dediğin hata maça mal olabilirdi

topu geriye vermesi, yatay onaması bana gore iyi değil kardeşim

tek hatası o dediğin hata maça mal olabilirdi

Olmadı ama

ilk defa pas alış verişi iyiydi bu maçta. Yansa yan her türlü top kaptırmaktan iyidir ankara strum maçı gibi olacağına böyle paslaşmalar olsun daha iyi en azından top bizde oluyor zaten yeterince dikine oynayan oyuncumuz var

sakat olduğu zamanlar takıma dönerse defans-ofans arası pas bağlantısını sağlar ataklara daha hızlı çıkarız diyorduk, ayhan bizi şaşırttı bu maçta.

sürekli bi top sürüp yanında boş arkadaşlarına top atmak varken çalım hastalığına yakanlandığını gösterdi.Saçmaladı zaman zaman , saçmalamanın verdiği yorgunlukla kaybettiği top kalemizde gol oldu ve maça maloluyordu.

ayhan basit ve tek top düzeninde oynasa bu takıma çok daha faydalı olacak, hem kendi hem de takımı adına riskli işlere imza atmayacaktır.

Olmadı ama

ilk defa pas alış verişi iyiydi bu maçta. Yansa yan her türlü top kaptırmaktan iyidir ankara strum maçı gibi olacağına böyle paslaşmalar olsun daha iyi en azından top bizde oluyor zaten yeterince dikine oynayan oyuncumuz var

illa olmasımı lazım dostum

nasıl bir anlayıştır bu

Ayrıca Ayhan bir sürü top kaptırdı zaten maç sonu istatisklerine bak bakalım kaç tane top kaybetmiş

verdiği doğru paslarda sabriyle hakana zaten

az öncede yazdım cvp veren olmadı

Ayhanı Trazbzon maçında beğenen birisi açıklasın niye beğendiğini

Çoku top kazandı?

Çokmu koştu?

Çoku isabetli paslar attı?

Çokmu iyi şutlar çekti?

Çokmu iyi ortalar açtı?

Ne yaptıda beğendiniz?

nasıl bir anlayıştır bu

Ayrıca Ayhan bir sürü top kaptırdı zaten maç sonu istatisklerine bak bakalım kaç tane top kaybetmiş

Çoku top kazandı?

Çokmu koştu?

Çokmu iyi şutlar çekti?

Çokmu iyi ortalar açtı?

Ne yaptıda beğendiniz?

Daha önce de söyledim.Saçmalayana kadar çok iyiydi.İyi top taşıdı,takımı hücuma daha seri taşıdı,gereksiz top tutmadı,iyi pres yaptı.Ama hatadan sonra çok kötüydü.Ne olursa olsun o bölgeye iyi bir alternatif sağlanmadıkça Ayhan bu takım için çok önemli.İnşallah yapmaz yine böyle şeyler,her zaman ucuz kurtaramayız.

Hiçte iyi değil kimse kusura bakmasın.Ama eldeki imkanlarda mecbur oynuyor..Lindeoth sağlam olsa zor görür forma yüzü..

nasıl bir anlayıştır bu

Çoku top kazandı?

Çokmu koştu?

Çokmu iyi şutlar çekti?

Çokmu iyi ortalar açtı?

Ne yaptıda beğendiniz?

ailecek görüştüğümüzden beğeniyrouz. sen heralde gaziantep-yimpaş yozgat maçını falan seyrettin. ayhanın gençlik hallerini.

Ben dünkü gazetede okudum.

Ayhan'ın Trabzonspor maçındaki istatistikleri çok iyii.

Ama sadece hücum yönünde.

Ben dünkü gazetede okudum.

Ayhan'ın Trabzonspor maçındaki istatistikleri çok iyii.

Ama sadece hücum yönünde.

ilerde 4 tane adam zaten hücum u bitiriyor(arda-keita-kewell-baroş)birde ayhanda hücum yaparsa ne olur bu takım biz ondan daha çok savunmaya yönrlik oynaması gerekiyor

Fener daimi orta saha presini yine yapacaktir. Bu sartlar altinda Ayhan'i oynatmak facia olabilir. Ayhan pres altinda inanilmaz hata yapan bir oyuncu. Gecmis donemlerde sirf bu dezavantaji yuzunden cok canimiz yandi Fener maclarinda. Gecen senenin mukemmel ikilisi Topal-Baris, hemen onlerinde Lincoln yerine Arda ile cikarsak bir burun farkida olsa ileride oluruz kanaatindeyim.

Her futbolcu için geçerli sadece Ayhan için değil, formda Ayhan iyidir.

ailecek görüştüğümüzden beğeniyrouz. sen heralde gaziantep-yimpaş yozgat maçını falan seyrettin. ayhanın gençlik hallerini.

Ben doğru maçı izledim sen ailenle yanlış maçı izlemiş olabilirsin

Ben gördüğümü söyledim

Mantıklı bi açıklaman yoksa benim yorumumla ilgili konuşmana gerek yok

ilerde 4 tane adam zaten hücum u bitiriyor(arda-keita-kewell-baroş)birde ayhanda hücum yaparsa ne olur bu takım biz ondan daha çok savunmaya yönrlik oynaması gerekiyor

Tamam da bilader birisinin topu defanstan alıp

bu bahsettiğin futbolculara getirmesi gerekmiyor mu?

Bu görevi de Ayhan üstlenmiş bu maçta işte.

Ama defansif yönü çok zayıftı Trabzonspor maçında.

Bu adamla ortasaha olmuyo.Sarp-Topal yanına daha seri oyuncu lazım ileri çıkamıyoz orta saha takımı durduruyo.

İlk yarı mest,2.yarı felç etti böyle olmaz Ayhan.

Bence mest edicek futbol oynamadi ilk yari. Benim asil deginmek istedigim nokta, bir oyuncu ust uste 3 macta takiminin gol yemesine nasil neden oluyo? Tango yapar gibi sirtini dondu rakibe.

İlk yarı ben çok beğendim klasına yakışır oynadı ama 2.yarı gerçekten çok sinir bozdu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt