#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #18 Ayhan Akman

Sene basindan beri mi Galatasaray'i tutuyorsunuz anlamiyorum ki? Ayhan geldiginden beri her sene istikrarli olarak sezonun en iyi uc oyuncusundan biri olmustur. 2 mac kotu oynadi diye onu silenler yarin obur gun Ayhan tekrar formunu yakaladiginda ne diyecekler cok merak ediyorum?

Bizim ön liberoların hiç birinde iş yok. Al birini vur ötekine; Topal, Ayhan, Barış, Mustafa bir tek Linderoth var kaliteli :o

Ayhan senede birkaç maç hariç hep kötü oynuyor..Geçen sene bi hamburg maçında beğendim bu senede bir iki maç var iyi oynadığı..

Ne adam gibi pres yapabiliyor nede top kullanıyor..Kaç asisti golü varki bu adamın hücüma destek felan diyorsunuz?

Kendi ekseni etrafında bir tur dönmeden pas veremiyor..Bu sene farklıda oynuyor 20-30 metre geriye uzun pas attı.. :asd:

Barış ve Topal oynasaydı daha fazla heyecanlı olurdu oyuncularımız çünkü bunlar genç oyuncular ve hırslarına yenik düşüyorlar; Barış %90 kırmızı kart görürdü. Daha kötü olabilirdi bizim için durumlar.

Barış ve Topal oynasaydı daha fazla heyecanlı olurdu oyuncularımız çünkü bunlar genç oyuncular ve hırslarına yenik düşüyorlar; Barış %90 kırmızı kart görürdü. Daha kötü olabilirdi bizim için durumlar.

Barış özbek ne zaman kırmızı görmüş?0-0 lık türkiye kupası maçını hatta kalli döneminde oynadığımız fener maçlarını otur 90 dk izle bakalım nasıl oynamış barış?

Sene basindan beri mi Galatasaray'i tutuyorsunuz anlamiyorum ki? Ayhan geldiginden beri her sene istikrarli olarak sezonun en iyi uc oyuncusundan biri olmustur. 2 mac kotu oynadi diye onu silenler yarin obur gun Ayhan tekrar formunu yakaladiginda ne diyecekler cok merak ediyorum?

2 maçmı :o:o

Hiç utanmadan sıkılmadan Ayhandan ötesi yalan diyecekler, iki hafta maç kaçırınca sakatlıktan dolayı bu takım Ayhansız olmuyor diyecekler Hayri, ne beklersin ki? Ayhan 2 maçla gelmedi buralara, 2 maçla da gitmez, her zaman da ihtiyacımız olacaktır.

Barış özbek ne zaman kırmızı görmüş?0-0 lık türkiye kupası maçını hatta kalli döneminde oynadığımız fener maçlarını otur 90 dk izle bakalım nasıl oynamış barış?

Dünkü maç farklıydı, çok stresli maçtı

Hiç utanmadan sıkılmadan Ayhandan ötesi yalan diyecekler, iki hafta maç kaçırınca sakatlıktan dolayı bu takım Ayhansız olmuyor diyecekler Hayri, ne beklersin ki? Ayhan 2 maçla gelmedi buralara, 2 maçla da gitmez, her zaman da ihtiyacımız olacaktır.

Cok haklisin hocam, yillardir duyduk Ayhansiz olmuyor laflarini, her yil oluyor bu.

Sayfa;70
Fener daimi orta saha presini yine yapacaktir. Bu sartlar altinda Ayhan'i oynatmak facia olabilir. Ayhan pres altinda inanilmaz hata yapan bir oyuncu. Gecmis donemlerde sirf bu dezavantaji yuzunden cok canimiz yandi Fener maclarinda. Gecen senenin mukemmel ikilisi Topal-Baris, hemen onlerinde Lincoln yerine Arda ile cikarsak bir burun farkida olsa ileride oluruz kanaatindeyim.

Su yukaridaki yaziyi bir iki maca gore yaptiysam, uyeligimi iptal etsinler. Millet(peder bey dahil) Ayhan sakatken Ayhan da Ayhan diye tuttururken bir kez hem fikir olmadim, olmamda.

Ayhan tamam kötü oynuyor arkadaşlar tamam ama Ayhandan 90 dakika hiç yorulmadan pres yapması bekleniyor . Şaşkınlıkla izliyorum bunu

Ayhan 33 yaşında arkadaşlar 33 İstediği kadar antrenman yapsın bu yaştaki bir oyuncu böyle bir kondisyonla oynayamaz

Ayhan tamam kötü oynuyor arkadaşlar tamam ama Ayhandan 90 dakika hiç yorulmadan pres yapması bekleniyor . Şaşkınlıkla izliyorum bunu

Ayhan 33 yaşında arkadaşlar 33 İstediği kadar antrenman yapsın bu yaştaki bir oyuncu böyle bir kondisyonla oynayamaz

Sorun Ayhan'in pres yapmasi veya yapmamasi degil, o gorevi yapacak Sarp var. Ayhan'dan beklenilen sey orta saha da top yapmasi. Bunu yapamayan bir oyuncunun tepki gormesi gayet normal.

iyi güzelde 33 yaşında olması Ayhanı ilgilendirir Galatasaray takımını değil

Eğer bu takımda oynuyorsa her zaman iyi performans göstermesi gerekli

Sıradan bir takımda oynamıyor

ama yok

yaşı kemale erdiyse bileti kesilip bir anadolu kulübüne gönderilicek orda istediği gibi oynar isterse frikik atar istersede yürüyerek top oynar

Kendi etrafında döndükten sonra geriye pas atmasının mazereti yaşı olamaz. Kendisine gelen her topta atağımızı kesti diyebilirim.

Takimi hucuma cikarken tikamasi bir yana, pres altinda surekli hata yapiyor.

Eskisehir, Strumgraz, Ankaragucu, Dinamo Bukres; yahu her macta adam golle sonuclanicak bir hata yapar mi?

Cogumuzun begenmedigi Topal-Sarp orta sahasi bile hucum yonunden cok daha iyidi.

Baris-Topal-Elano; 3 mac beraber oynasin yeter. Herkez total futbolun farklarina sahit olucak.

Takimi hucuma cikarken tikamasi bir yana, pres altinda surekli hata yapiyor.

Eskisehir, Strumgraz, Ankaragucu, Dinamo Bukres; yahu her macta adam golle sonuclanicak bir hata yapar mi?

Cogumuzun begenmedigi Topal-Sarp orta sahasi bile hucum yonunden cok daha iyidi.

Baris-Topal-Elano; 3 mac beraber oynasin yeter. Herkez total futbolun farklarina sahit olucak.

+ Trabzon maçı

sadece bunlarla kalsa iyi

Geçen sene ondan önceki senede berbat maçlar oynadı ama gelip foruma baktığımda herkes Ayhan çok iyi oynadı şöyleydi böyleydi yazıyordu

Düşünüyordum içimden acaba ben yanlış maçımı izledim

yavaş yavaşda olsa insanlar bazı şeyleri görmeye başladı

Bunada şükür :)

Bence takımda olumlu bir şeyler yapmaya çalışan 3,4 oyuncudan biriydi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt