#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #18 Ayhan Akman

her şey bir yere kadar.sezon sonu yollanacakların 1 ismi olacak kanaatimce rijkaard ın istemediği iki adamdan biri diğeri ise servet

Katılıyorum Eskişehir maçında bence de iyiydi. Aslında o maç da bu günküne benzer bir futbol oynadık. Rakibe pozisyon vermedik. 2 defa geldiler 2 saçma gol yedik. Az pozisyona girdik, sağlam oynadık. Dün Jo attı, Eskişehir maçında atamadı. Zaten böyle oynadığınızda ilk golü bulunca maçı kazanıyorsunuz. Geçen hafta 31. dakkada Jo o aşırtmayı yapabilse maçın geri kalanı aynı dünkü maç gibi olurdu.

Ayhan iyi futbolcu bu tartışılmaz.

Ama bu takıma fizik gücü de lazım. O da tartışılmaz.

Yine de her türlü Barış-Elano- Sarp yerine, Barış-Elano-Ayhan derim.

Makul :bayrak:

Kim ne derse desin hiç umursamıyorum. Bana göre Ayhan bu takımda hani olmasını çok arzu ettiğimiz oyunu iki yönlü oynayabilen ayağında top tutma becerisi olan tek futbolcudur.İlerlemiş yaşına rağmen..... Top kaybettiği zaman niçin bu kadar tepki gösteriliyor hala anlayabilmişş değilim. Zira top kayıplarını sözüm ona yıldız futbolcularımız da yapıyor. Onlara gelince kimsenin gıkı bile çıkmıyor. Çıksın istemiyorum ama lütfen adamına göre de muamele yapılmasın.

Imzami atiyorum. Ayhan artik 33 yasina basti yanilmiyorsam ve bu yüzden dogal olarak gücünü baya kaybetti. Ama eger top yapan, sürekli hücümü düsünen bir ilk 11 görmek istiyorsak bu sezon Ayhani tercih ederim.

Yaninda Topal mi olur, yoksa Baris yada Sarptan birisi mi olur Rijkaard karar versin.

(Fenere karsi oynamasin ama Ayhan :) nedense Ayhanin oynadigi zaman yeniliyoruz fenere, kendisi de cogu zaman berbat oynar fener karsi )) )

ESKİSEHİR macında en cok kosan oyuncumuzdu ve en cok pas yuzdesine sahip oyuncuydu %93 ile... Değerini bilelim. 33 yasında en cok kosan adam ... Mesela ELANO 28 yasında ve en cok kosan 5 adam listesinde adı yok...

ESKİSEHİR macında en cok kosan oyuncumuzdu ve en cok pas yuzdesine sahip oyuncuydu %93 ile... Değerini bilelim. 33 yasında en cok kosan adam ... Mesela ELANO 28 yasında ve en cok kosan 5 adam listesinde adı yok...

Bunu gormezler usta bosuna ugrasma. Millet takti Ayhan'a 1 kere.

En kritik yerlerde en çok hataları yapan Ayhan olursa takar millet kusura bakmayın. Ayhanın bu %93 lerini büyük derbi maçlarında da izlemek isterdim. Özellikle fener maçlarında.

Bende Neill ve Servet ile al gülüm ver gülüm oynasam pas isabetim %110 olurdu.

Emre'den beri Galatasaray'da oynayan en iyi Turk orta sahadir. FACT.

Kim var lan baska

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt