#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #18 Ayhan Akman

Hacı adama resmen Ayhan'la fantazin var diyorsun ayıptır.

Hayri reis bunları hakedecek birisi değil kaldıki öyle birşey varsada bu onu ilgilendiren birşey biz karışamayız.

Hayda geçen GSCmanager da aramızda geçen bır muhabbet ne cok avukatın varmış be Hayri:D

Hacı adama resmen Ayhan'la fantazin var diyorsun ayıptır.

Hayri reis bunları hakedecek birisi değil kaldıki öyle birşey varsada bu onu ilgilendiren birşey biz karışamayız.

:D

Yok oyle sey lan ayrica ben alinmam boyle seylere merak etmiyin diyebilirsiniz

Hido yanlis yapti hic bir insan evladi Orlando'dan Toronto'ya gitmemeli aga. Kars-Antalya arasindaki fark kadar, yanlis yapti nami-diger Hedo.

Bu kağıt parçaları Edirne´den Kars´a Dünyadan Marsa heryere mıknatıs gibi çeker insanı reis

para-dolar.jpg

Muhabbet süper devam :D elimde çerezim var izliyorum durmak yok :p

Managerde mac gunu baya JB oluyo Guti falan vardi gecen gun :D

Siz ilerletin azcık daha ben ortasından girerim :p :D

Guti ?

Reis bana cinsel tercihlerim değişti deme sakın :omg: Senin gibi adamda yaparsa bunu yıkılırım

Aman diyim aga. Guti iddialarini Serdar reyis ve Milan ekurisine yonelttiydim, ondan seettim yani. Bu mesajlar silinir mi dersiniz, evet icin 1 hayir lan icin 2 yazip gonderin dostlar

Aman diyim aga. Guti iddialarini Serdar reyis ve Milan ekurisine yonelttiydim, ondan seettim yani. Bu mesajlar silinir mi dersiniz, evet icin 1 hayir lan icin 2 yazip gonderin dostlar

Yaaa butun iftiraların ustune kaldı hayrı nasıl bır duygu:):tiphat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt