#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #18 Ayhan Akman

Ayhan'ı beğenen adamlar var mı cidden?

Ayhan 2 maçtır gayet iyi oynuyor

Ben hic begenmiyorum, artik yuruyecek hali yok gibi, iyi oynayanlar orta sahada pas yaptigimizi gordumu? Ayhan ve Sarp bu gorevi ustlenmeleri lazim olumlu fazla bir sey katmadilar rakibe onde basamadilar hele Ayhan cok kolay calim yiyor belki macta en az 5 kez kayarak mudahele etmek istedi bir kere basarili oldu, Ayhan artik eski 2 sene onceki Ayhan degil!

Ayhan'ı beğenen adamlar var mı cidden?

Var dostum var olmazmı

Adam dökülüyor artık

maçta 1 doğru haraket yapıyorsa 7-8 kere hata yapıyor

hala işkembeden konuşuyor millet

Rakiplerimizin Orta sahasında

İnsua,Emre,Ernst,Guti,Colman,Selçuk inan oynuyor bizdede Ayhan

Aynen devam şişirmeye

Ayhan'i fazla begenmem, yakin markaj, pres, baski aninda altini dolduran bombalardan. Deplasmandaki Fener maclarinda bu yuzden cok canimizi yakmistir. Ama Ayhan > Sarp, yani Sarp oynayacagina Ayhan oynasin.

Sivasspor maçında ayakta en dimdik duran oyuncumuzdu. Bu maçta bizim adımıza en iyi oynayan adamdı.

Bende beğendim Ayhan'ı. Bir sürü top çaldı, mücadelesi iyidi.

2. yarının ilk 15 dakikasında en az 5 tane top çaldı. Maç içinde bu 10-15i bulmuştur. Şüphesiz takımın en iyisiydi.

Şöyle bir 4-5 yaş genç olsaydı tam aradığımız orta saha tipi:D

Adam gücü ve yeteneği el verdiğince elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor, hâlâ birileri yok PES'teki gibi kayıyormuş da bilmem neymiş... Kaç atağı kesti bugün tek başına.

Bugün sahanın en iyi adamıydı gerisini siz düşünün :(

Defansif ve hücumsal anlamda verebileceği en fazla katkıyı verdi ama sağolsun orta sahadaki oyuncularımız bayağı yardımcı oldular ona!!!

Bugün Galatasaray taraftarı halen sadece Ayhanın sahada elinden geldiğince mücadele etmeye çalıştığını söylüyorsa vay halimize.

Sivasspor maçının en iyisiydi. Tek başına ortasahanın dağılmasına engel olamadı bir zaman sonra.

Yanlış pas da atsa ben hiçbir maçta ayhanın toptan kaçtığını rakibin arkasına sığındığını görmedim.Her zaman sorumluluk almıştır.Ayağına top yakışıyor yanlış pas attığını görür herkes oysa ayhan oyunun yönünü de çevirir uzun pas da atar olmadık yerden topta çıkartır soğukkanlıdır.Ayhan skibbe döneminde en isabetli pas atan oyuncuydu ligde ya

yanlış pas da atsa ben hiçbir maçta ayhanın toptan kaçtığını rakibin arkasına sığındığını görmedim.her zaman sorumluluk almıştır.ayağına top yakışıyor yanlış pas attığını görür herkes oysa ayhan oyunun yönünü de çevirir uzun pas da atar olmadık yerden topta çıkartır soğukkanlıdır.ayhan skibbe döneminde en isabetli pas atan oyuncuydu ligde ya

İmza

Yanlış pas da atsa ben hiçbir maçta ayhanın toptan kaçtığını rakibin arkasına sığındığını görmedim.Her zaman sorumluluk almıştır.Ayağına top yakışıyor yanlış pas attığını görür herkes oysa ayhan oyunun yönünü de çevirir uzun pas da atar olmadık yerden topta çıkartır soğukkanlıdır.Ayhan skibbe döneminde en isabetli pas atan oyuncuydu ligde ya

+1905

Olayi cok iyi özetledin. Adam Sarp, Baris gibi saklanmiyor. Pas almaktan vermekten korkmuyor. Bu yasina ragmen cok iyi mücadele ediyor. Barisin, Sarpin yerine hep Ayhani tercih etmisimdir, halada ediyorum.

'' Adam gücü ve yeteneği el verdiğince elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor..'' artık bu cümle Anadolu kulübü oyuncuları için daki kullanılmıyor.Malatyaspor'lu mahmut'un da,Mardinspor'lu Ahmet'in de,benmde kendi çapımda yeteneklerimizvar..Bizde gelelim Galatasaray'a bizde ''gücümüz ve yeteneğimiz el verdiğince'' en iyisini vermeye çalışalım.Varmıdır böyle bir mantık..Senin kalitene,Büyüklüğüne,hedeflerine seni götüremeyecek oyuncuları,''Ellerinden geldiğince'' mücadele etsinler diye oynatamazsın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt