#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #18 Ayhan Akman

Hala ayhan'ı aykut'u savunanlar var anladımki yönetim haklı böyle taraftar olduğu sürece bende olsam transfer yapmam ve üstüne üstelik adam satarım.

Genel olarak beğenmedim.Ama yaş olmuş 34.Muhtaç edenlerde bizi Ayhan'a suç.

Şişirmeye devam

Ayhan 10 numara top oynuyor 5 sene daha banko oynar bu takımda

UEFA'da Kupada Ligde tek başına götürür bizi transfere falanda gerek yok

Diğer oyuncular o kadar kötü ki Ayhan yan pas haliyle daha iyi gözüküyor.

Çok pas hatası yaptı.

Haklısın, diğerleri gibi toptan kaçsaydı, rakibi Merlin Mustafa S. gibi gözleriyle hipnotize edeceğini düşünseydi pas atmasına gerek kalırmıydı. Bulduğu boşluğa koşardı, ileriye depar atardı bakarsın kıçına başına çarpar gol olur falan neden olmasın, fakat tek başına doğru yere hamle yapmaya çalıştı maç boyu boş koşanlara inat. Görevini yaptı.

Haklısın, diğerleri gibi toptan kaçsaydı, rakibi Merlin Mustafa S. gibi gözleriyle hipnotize edeceğini düşünseydi pas atmasına gerek kalırmıydı. Bulduğu boşluğa koşardı, ileriye depar atardı bakarsın kıçına başına çarpar gol olur falan neden olmasın, fakat tek başına doğru yere hamle yapmaya çalıştı maç boyu boş koşanlara inat. Görevini yaptı.

Merlin Mustafa xD

Katılıyorum harfi harfine.

Maçı nasıl seyrediyorsunuz anlamadım, Ayhan dün takımın en iyisiydi.

Vallahi bende begendim Ayhani, Ayhan keske bir 10 yas daha genc olsaydi, tek bir orta saha oyuncu lazigm olurdu.

O yasa ragmen, okadar kosuyor, akilli oynuyor... bi Sarpa bakin bi Ayhana.

Sarp zaten bir şey yapmıyor.

Cana daha 2.resmi maçına çıkmış

Tek orta saha ile oynadık.

Ayhan 33 yaşında olmasına rağmen iyi oynadı.

Ayhan geçmiş yıllarda takımımıza çok güzel katkı sağladı, iyi işler yaptı. Ama artık eski ayhan değil, takımdan gönderilmesi gerekir. Yerine genç bir ayhan bulunabilse iyi olur.

Ayhan geçmiş yıllarda takımımıza çok güzel katkı sağladı, iyi işler yaptı. Ama artık eski ayhan değil, takımdan gönderilmesi gerekir. Yerine genç bir ayhan bulunabilse iyi olur.

Mustafa Sarp gidene kadar Ayhan'ı izlerim daha iyi.

Ayhan en azından rakibini kovalıyor, kayıyor.

Ruh gibi değil sahada.

Enerjisi tükeniyor.Öyle ki artık Rıjkaard iki yönlü olarak değil ön libero olarak oynatıyor.Ve ne acı ki bu pili bitmiş adam olmasa orta sahamız iki pas yapamayacak.

Ayağına her top gelişinde geriye dönen, bu yüzden defalarca top kaptırma tehlikesi yaşayan Ayhan'dan bahsediyoruz değil mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt