#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #18 Ayhan Akman

Gol atmasi hicbir sey degistirmez. Hic begenmedim.

artık oynamasına gerek yok çünkü hatırladıgım kadarıyla galatasaraya sezon başı 1 gol ortalamasına ya ulaşamamış yada biraz aşmış bi oyuncu 1.5 golden fazla değil

Birkaç adam vardı. Arda'nın arkasından gidip Rijkaard'ın kuyusunu kazıyor deniliyordu, sanırım Ayhan da onlardan biriydi. Hayat nelere kadir değil mi? Herkesi itip hocasına koşup sarılıyor, hocası ayağına kurban dercesine eğiliyor ve o kadar da mutlular ki, o kadar da içten sarılıyorlar ki anlatması güç. Pehh...

bence ileriye yakın oynasa böyle pozisyonlara daha fazla girer.......

Birkaç adam vardı. Arda'nın arkasından gidip Rijkaard'ın kuyusunu kazıyor deniliyordu, sanırım Ayhan da onlardan biriydi. Hayat nelere kadir değil mi? Herkesi itip hocasına koşup sarılıyor, hocası ayağına kurban dercesine eğiliyor ve o kadar da mutlular ki, o kadar da içten sarılıyorlar ki anlatması güç. Pehh...

+1905

bence ileriye yakın oynasa böyle pozisyonlara daha fazla girer.......

Aynen hocam. Yanında M.Sarp gibi bir hayalet olunca, 2 kişilik oynamak zorunda kalıyor. Yaş da oldu 34, fizik gücü de düşüyor, çok yoruluyor. Yanında Lorik Cana gibi bir arnavut ciğeri oynasa, yükü hafifleyecek, daha fazla ileri çıkıp böyle şutlar atacak belki.

Bence ön libero olarak değil de tam orta sahanın ortasında kullanılsın ki kendi mevkiisi zaten orta sahanın ortasıdır. Biraz serbestlik tanınsın yani geriye hapsolup kalmasın. Bu sene Ayhan'dan alabileceğimiz maksimum verimi almak zorundayız... Ve şuan Antep maçı dışında (ki onu izlemedim bilmiyorum) her maçta çok çok beğenmiştim kendisini.

Bence ön libero olarak değil de tam orta sahanın ortasında kullanılsın ki kendi mevkiisi zaten orta sahanın ortasıdır. Biraz serbestlik tanınsın yani geriye hapsolup kalmasın. Bu sene Ayhan'dan alabileceğimiz maksimum verimi almak zorundayız... Ve şuan Antep maçı dışında (ki onu izlemedim bilmiyorum) her maçta çok çok beğenmiştim kendisini.

Cem dediklerinin tamamına katılıyorum. Antep maçında ben yine beğenmiştim ama kimse beğenmemişti bu sefer. Bugün de ben beğenmedim herkes beğendi. Ayhan daha önde oynamalı. Geçen haftalarda da yazmıştım. Buca maçının başında da Sarp 'a göre daha öndeydi sanki. Ama baktık Sarp sahada yok mecbur gol yememek için defansa gömüldü. Ama daha önde oynamalı. Arkasında da Cana olmalı.

zor maçlarda:

sarp-----cana

-----ayhan-----

misimoviç------arda/kewell

--baros--

şeklinde oynanabilir........

Sonunda orta saha oyuncularımızdan bir şut gördük ve o da gol oldu.. :)

Şans falan deniliyor ama oradaki direnci ve gayreti ile güzel bir gol attı.

Ve bence bu sene sonu artık bırakmalı diye düşünüyorum.

Ayhan macin ilk yarisinda bi pozisyonda Insua'ya bir pas atti ama top taca gitti.. cok kizip, istemeden kufur ettim.. sonra Ayhan'da kizdi kendisine ve havaya tekme savurdu belli ki O da cok uzulmustu, bende onu oyle gorunce uzuldum tabi pisman oldum.. affet kaptan.. attigin golu bir baskaldiri olarak gordum aynen sivasta 5-3 biten sampiyonluk macinda yine uzaktan attigin golde oldugu gibi.. umarim devami gelir.. :)

Bülent Uygun'un takımına deplasmanda her türlü gol atıyor biz de o sezon şampiyon oluyoruz :D

haftalardır takımın en iyi oyuncusu, ayakta kalan mücadele eden birkaç oyuncudan birisi, diğerleri insua ve neill

Cem dediklerinin tamamına katılıyorum. Antep maçında ben yine beğenmiştim ama kimse beğenmemişti bu sefer. Bugün de ben beğenmedim herkes beğendi. Ayhan daha önde oynamalı. Geçen haftalarda da yazmıştım. Buca maçının başında da Sarp 'a göre daha öndeydi sanki. Ama baktık Sarp sahada yok mecbur gol yememek için defansa gömüldü. Ama daha önde oynamalı. Arkasında da Cana olmalı.

Cana ön libero oynar, Ayhan biraz daha önde, Misimovic'te onlardan daha önde orta sahanın en ofansif adamı olur.

Cana

- - - - - - - - - Ayhan

- - Misimovic - - - - - -

Cana ön libero oynar, Ayhan biraz daha önde, Misimovic'te onlardan daha önde orta sahanın en ofansif adamı olur.

Cana

- - - - - - - - - Ayhan

- - Misimovic - - - - - -

Ayhan'ın yaşı nedeniyle fizik gücü düşüyor.Belkide o bölgede oynayacak fizik gücü olmadığı için Rıjkaard ön libero oynatıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt