#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #18 Ayhan Akman

Saygıyla eğiliyorum :tiphat: Soğukkanlı ayağa pas mücadele her zaman ki gibi

Çok iyi oynadı bence,biraz fazla top kaybetti ama çok sorumluluk aldı.

Kadıköy'de oynadığı ilk iyi maç,HELAL.

Çok iyiydi bence maçın yıldızıydı Pino ile birlikte. Birinci kaptan olmalı tekrar.

Yok be Meriç,2. kaptan olarak kalsın.Yıllanmış şarap gibiydi bu gece.Yahu takımda maçın yıldızı diye kimi göstereceğiim diye düşünüyorum, hemen hemen hepsi çok iyi oynadı.(Sarp,Balta dışında. )

Maçın en iyisiydi bence.Bu yaşta bu futbol valla harikasın Ayhan..Sana laf atanlar utansın..

Muhteşemdi, cidden çok iyi top saklıyor bu yaşta bu futbol hakikaten çok güzel.

Illa Faul Yapacak , yahu adam sarı kart görmek icin yer arıyor gibi duruyor.42. dakika bi vuruyor emreye dusmuyor , tekrar vuruyor . Kaç yıldır böyle . Kırmızı Görecek diye deli oluyorum . Artık yaslandı yapacak fazla sey de yok kendını de degıstıremez futbolu bırakana kadar böyle kabul etmek lazım Ayhan'ı

Valla çok iyiydi be . Bu sene Ayhan'ı çok beğeniyorum . Hele ikinci yarı defansta topu kaptı durdu biraz 3 fenerlinin arasından yürüyerek geçerken faulle durduruldu . Vay be . EMre den daha iyi oynadı bugün.

savunmadan çıkarken ayağından çok tutması dışında çok iyiydi.sertlik konusuna gelince olması gerektiği kadar sert oluyor bence.emre'ye yaptığı hareket saçmaydı ama olur böyle şeyler arada.kafasını kaldırıp arkadaşlarına baktığında ne kadar iyi top dağıttığını tekrar görmüş olduk.

Sorumluluk aldi. Oyuncularin cogu bu macta farkliydi. Gercekten cok arzuluydular. Bugün cok begendim

Halit abi (Gönül) bir keresinde "Ayhan kanatta oynarsa daha etkili olur,geriye pas verme şansı kalmaz" şeklinde bir yorumda bulunmuştu.Büyüksün abi..:)

Ayhan icin her sene deplasmandaki Fener macında oynayamaz diyorum, bu sefer gercekten yanılttı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt