#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #18 Ayhan Akman

Ayhan'ın bu takımdan Frank bile gönderemez.. 2 yıldır oynadığı futbolla başımızın tacı artık..

Ne oynuor bu adam yaa..Yan pastan başka bi halt yapmıyor hızı ve fizik gücü olmadığı için defansıda iyi değil..

M.sarp bile Ayhandan daha iyi sezon açılsın görüşürüz..

Ne oynuor bu adam yaa..Yan pastan başka bi halt yapmıyor hızı ve fizik gücü olmadığı için defansıda iyi değil..

Onur, senin adam geldi başımıza, mutlusundur umarım :m26:

Şakaysa hiç komik değil, ciddiyse çok komik.

Ayhan Türkiye'nin oyunu iki yönlü de oynayabilen en iyi oyuncusudur.

Şakaysa hiç komik değil, ciddiyse çok komik.

Ayhan Türkiye'nin oyunu iki yönlü de oynayabilen en iyi oyuncusudur.

İki yönlü oynadığı doğru ama ikiside yarım..!!

Ayhan iki yönlüyse iniesta xavi 4 yönlü heralde..!

Onu geçtim bizim alabileceğimiz kalitede adamlarda var mesela biglia emana bunlar çift yönlü oyuncu işte Ayhan felan hikaye..

İki yönlü oynadığı doğru ama ikiside yarım..!!

Ayhan iki yönlüyse iniesta xavi 4 yönlü heralde..!

Onu geçtim bizim alabileceğimiz kalitede adamlarda var mesela biglia emana bunlar çift yönlü oyuncu işte Ayhan felan hikaye..

o Iniesta, Xavi dediğin adamlar gibi futbolcu geldimiki yer yüzüne Ayhan'la kıyaslıyosun Onur.. Rijkaard geldide, Barcelonayla takımları değişmedik hocam :008: Ayhan iyi futbolcudur. Günündeyken çok iyi oynar.. Rijkaard onu çok daha iyi hale getiricek merak etme..

o Iniesta, Xavi dediğin adamlar gibi futbolcu geldimiki yer yüzüne Ayhan'la kıyaslıyosun Onur.. Rijkaard geldide, Barcelonayla takımları değişmedik hocam :008: Ayhan iyi futbolcudur. Günündeyken çok iyi oynar.. Rijkaard onu çok daha iyi hale getiricek merak etme..

Ben iniesta gelsin demiyorum.. :)

Ayhan gerçekten iyi değil..Formda olnca iyi oynuyor kabul ama 40 yılda bir oluyor bu..Ayhanın bu sezon iyi oynadığ tek maç Hamburgdur..

Umarım düzelir ama benim sabrım kalmadı.. :)

Yuh Ayhan a bile bock atıyosunuz ya ne diyim nankörlüktür bu son 1 buçuk sezondur 5,6 maç hariç mükemmel performans gösterdi.

Yuh Ayhan a bile bock atıyosunuz ya ne diyim nankörlüktür bu son 1 buçuk sezondur 5,6 maç hariç mükemmel performans gösterdi.

Hangi mükemmel performans?Ne yapıyor Ayhan özelliklerini bi anlatırmısın?

iyi altarnetifimiz olsa Ayhanın esamesi okunmaz..

Eeee koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi derler..

İki ihtimal var;

Ya siz ''Orta saha'' oyuncusu hiç görmemişsiniz..

Yada futboldan anlamıyorsunuz..

Kusura bakmayın..

Hangi mükemmel performans?Ne yapıyor Ayhan özelliklerini bi anlatırmısın?

iyi altarnetifimiz olsa Ayhanın esamesi okunmaz..

Eeee koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi derler..

İki ihtimal var;

Ya siz ''Orta saha'' oyuncusu hiç görmemişsiniz..

Yada futboldan anlamıyorsunuz..

Kusura bakmayın..

İyi top çalıyor, defansif özellikleri çok iyi. Bu takımda topu kullanıp hücüma taşıyan ve uç oyunculara atan adam Ayhandır.Topu ayağından kolay kolay kaybetmiyor topu dikine oynayabilen bir oyuncu ve eğer forvet arkası oynarsa (Bknz.Sivas maçı) gol ve asist özellikleride fazlasıyla var...

Top kullanma özellikleri bakımından şuan GS da alternatifi olmayan oyunculardan biridir.

Bir Xavi,İniesta olmadığını herkes gibi bende kabul ediyorum ama bizde Barca veya Manu falan değiliz.

Eskiye baktığımızda Ayhan devamlılığı olmayan bir oyuncu gibi gösterilirdi ama bu sezon formunun üstüne çıktı ve bir iki maç hariç mükemmeldi bence GS adına sezonun en iyi 3 oyuncusundan biridir.

Ayhanın abartıldıgı kadar iyi oyuncu oldugunu düşünmüyorum. Tamam mücadeleci olabilir ama kendi etrafında topla dönmesi oyunu yavaşlatması dikine oynamaması eksi özellikleri...

İyi top çalıyor, defansif özellikleri çok iyi. Bu takımda topu kullanıp hücüma taşıyan ve uç oyunculara atan adam Ayhandır.Topu ayağından kolay kolay kaybetmiyor topu dikine oynayabilen bir oyuncu

Bunları nasıl görebildin hayret doğrusu..Çünkü böyle biri değil Ayhan kendi ekseni etrafında dönmeden pas veremez defansif özellikleride iyi değil ayrıca dengeside kötü zaten..Şu avartarımda yatan ezik bile daha iyi dikine oynuyor ve pas verebiliyor..

Eskiye baktığımızda Ayhan devamlılığı olmayan bir oyuncu gibi gösterilirdi ama bu sezon formunun üstüne çıktı ve bir iki maç hariç mükemmeldi bence GS adına sezonun en iyi 3 oyuncusundan biridir.

Hamburg maçındaki oyunun yarısını diğer maçlarda oynayamadı..Hele 4-2 endiğimiz beşiktaş maçı elinden geleni yaptı adam kaybetmemiz için inanılmaz pas hataları top kayıpları vs..Yani mümkün olsada izleseniz o maçı tekrar..

İyi top çalıyor, defansif özellikleri çok iyi. Bu takımda topu kullanıp hücüma taşıyan ve uç oyunculara atan adam Ayhandır.Topu ayağından kolay kolay kaybetmiyor topu dikine oynayabilen bir oyuncu ve eğer forvet arkası oynarsa (Bknz.Sivas maçı) gol ve asist özellikleride fazlasıyla var...

Top kullanma özellikleri bakımından şuan GS da alternatifi olmayan oyunculardan biridir.

Bir Xavi,İniesta olmadığını herkes gibi bende kabul ediyorum ama bizde Barca veya Manu falan değiliz.

Dostum Kusura Bakma Ama Ayhanda olmayan Ne kadar Özellik varsa hepsini saymışsın :)

Ayhanın Dikine pas Verdiği Görülmemiştir Sürekli Kendi ekseni Etrafında Dönüp Pası aldığı Kişiye Topu Atar.

Elimizdeki Orta Saha Oyuncularına bakarsak Tecrübe Artısı Dışında Pek Bi Olayını Göremiyorum

Birşeyler yapmaya çalışıyor, ama yeterli değil. Olmayınca olmuyor. Ayhan bu takımın Xavi'si, İniesta'sı olamaz. Alıp 10 saat geveliyor ayağında topu, ver be adam yanındakine önündekine.

Ha 12. adam olabilir, kadroda her zaman olmalı bence; ama kulübede...

Dostum Kusura Bakma Ama Ayhanda olmayan Ne kadar Özellik varsa hepsini saymışsın :)

Ayhanın Dikine pas Verdiği Görülmemiştir Sürekli Kendi ekseni Etrafında Dönüp Pası aldığı Kişiye Topu Atar.

Elimizdeki Orta Saha Oyuncularına bakarsak Tecrübe Artısı Dışında Pek Bi Olayını Göremiyorum

Bende onu kastediyorum..M.güven Ayhanı kesemediğine göre oynuyor takımda..Biraz daha iyi isim alınsa Formayı göremez..

Veya performansını artırıp Hamburg maçındaki gibi oynamalı..

Ayhan'dan bi cacık olmaz,bi an önce kurtulmamız gereken yegane oyuncudur bence,kaptanlığı falanda hakettiği yok,kişilik olarakta aynı şekilde,çirkef bi oyuncu.

Sen artık maçları nerenle izliyosan görememişsin Ayhan ın bu yıl ki performansını...

İleri oynamayı öğrense çok daha iyi olacak. İstikrarı yakalamsı lazım. Bazı maçlarda çok kötü.

Sen artık maçları nerenle izliyosan görememişsin Ayhan ın bu yıl ki performansını...

Ben maçların neremle izliyceğimi çok iyi biliyorum rahat ol sen

Bütün maçları eksiksiz izledim 2-3 maç dışında Ayhanın üst düzey performans sergilediğini görmedim sadece devamlılığı var her maç oynuyor.

Cevap: # 18 Ayhan Akman

bu sene ayhan itiraf edelimki kendi performansının üzerine çıktı ama bu bütün takımın kötü olmasından kaynaklanıyo olabilir fizik açıdan en iyi ayhandı çünkü skibe doğru çalıstırmıyodu futbolcuları belki ayhan daha fazla çalısmıs olabilir:D

Cevap: # 18 Ayhan Akman

İniesta ve xavide gerektiğinde yana geriye oynar.Ayhan biraz daha fazla oynar bu kadar basittir.Yana ,geriye oynamakla komple bir oyuncu değerlendirilmez.Bir futbolcu değerlendirmede sabit bir yerde kalmayıp olaya biraz daha geniş açıdan bakmak gereklidir.

xavi dediğiniz adam iniesta,toure,hlep,messi gibi adamlarla oynuyor.Ayhan ise pas alışverişi konusunda ciddi sıkıntıları olan mehmet topal,barış,sabri gibi adamlarla oynuyor.Xavi bu takımda olsun tabiki daha başarılı olsada oda bu tür sıkıntıları yaşar.Ayhanın orta sahada sorumluluk alma,yardımlaşma (duracağı yeri bilip pas istemesi) gibi önemli özellikleri vardır.yana geriye olayı çok abartılıyor.Ben Ayhanın çok dikine oynadığı maçlarıda hatırlıyorum.

Bana görede kesinlikle bu takıma iyi orta saha oyuncuları gerekiyordur.Ama Ayhanda bu takımda her zaman altarnetif olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt