#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #18 Ayhan Akman

Göğsüyle topu kaleciye vercem diye az kalsın gol oluyodu, bide ilk yarı topu almış çok biliyomus gibi pas atıyor daha defansta topu kaptırıyor falan filan saçma abuk subuk işler yapıyor. Bu kadar abuk bir adama bu kadar abuk bir yorum yapılıyor haliyle de. Gözüm görmesin git bu takımdan arkadaş........

Hakan Balta için ne düşünüyorsam aynısını senin için düşünüyorum, ikiniz de futbolu katlediyorsunuz.

Bizi Ayhan'a mecbur bırakanlar suçludur. Ayhan değil.

Ne garip paslar atıyo. Bazen sasırıyorum nasıl beceriyo diye.

Cana küfür ediyodu buna nie geri atıyosun diye.Cana ileri oynuyo Ayhan geriye dönüyo tekrar Canaya geliyo sonra tekrar Ayhan geriye dönüyo.Sabride öyleydi bugün Cana kızdı heralde 2sinede.

Fazla düşünmeye gerek yok. Hemen teşekkür edilip, gönderilmeli. :)

Ayhan takımın beyni. Radar gibi. Hem defansa hemde ofansa hakim olmaya çalışıyor. Sık sık etrafında dönmesi de duruma hakim olmak, kontrolü sağlamak ve yeni bir atak noktası oluşturmak içindir. 10 yıl Galatasaray forması taşımanın verdiği tecrübe ile Ayhan bu görevi yerine getirebiliyor. Devamlı topa ve rakibe odaklanıyor ve kritik müdahalelerde bulunuyor. Maçta, maçı tribün gözüyle izleyen bir futbolcumuzun olması şart.

Soğukkanlılığı yüzünden yediriyordu golü.

BAM kelimesini bir daha kullananlar bence yönetim tarafından BAMlanmalı. Üç farklı futbolcunun aynı kefeye konulması futbol adaletine sığmaz bir defa. BAM kelimesini kullananlar gizli Sarp fan ları bence.

O zaman sana SAMBA.

Sarp Ayhan Mustafa Barış Ayrdın ;) zaten bu adamlar yüzünden 9. sıradayız neyini savunuyorsun. Allah sen ve senin gibilerin gazabından korusun. yönetimde seninle aynı kafada olduğundan bu durumdayız ve herkes istifa diye bağırıyor. neyine diretiyosun bana elle tutulur bir şey göster. BAM'ın gscimbom şube sorumlusu ;)

o değil de bu adam bir dönem nasıl 10 numara pozisyonunda oynadı Antep'te ben onu çözemiyorum.

Ne defanstan top cikarabiliyor nede dikine toplar atabiliyor, aldigi hemen hemen her topu ya geriye yada yana oynuyor. :o

Futbol hayatın boyunca tek takdir ettiğim davranışın ; Rijkaard'ı sabote eden futbolculara karşı takındığın tavırdı.

Bunun dışında sıfırsın.

Ayhan gerici lafına en güzel örnektir.

Ne bir arapas , ne de şut çekebilio bence çok sağlam biyerleden torpili var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt