#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #18 Ayhan Akman

ayhan 2.ligde bile göze batmaz her maç 1 kişi eksik oynuyoz.Sarp bile bundan iyi

Bırak git artık ayhan, sahada rakibe pislik yapan hakemlerle tartışan futbolcudan başka bişey değilsin.

Bana göre oynadığı süre göz önüne alınırsa takımdaki hiç tartışmasız en verimsiz futbolcudur..

Gördünüz işte Ayhan yokken Antep orta sahası Gs orta sahasını presle ezdi geçti. Barış ve Ayhan olmayınca pres gücümüz rakibe karşı koyamıyor. Cana, Aydın ve Sarp'tan pres beklemesin kimse. Neill'i orta sahaya koymak ise akıl işi değil. Culio ve Yekta mücadeleci ama daha yeniler, uyum sağlamaya çalışıyorlar. Sarp, Aydın ve Colin Kazım varken nasıl uyum sağlayacaklarsa?...

Arkadaslar , bakin Ayhan oynamiyor Galatasaray takimi nasil oynuyor. Yeter artik bu Ayhan HIC BIRDAHA oynamasin!!

Gördünüz işte Ayhan yokken Antep orta sahası Gs orta sahasını presle ezdi geçti. Barış ve Ayhan olmayınca pres gücümüz rakibe karşı koyamıyor. Cana, Aydın ve Sarp'tan pres beklemesin kimse. Neill'i orta sahaya koymak ise akıl işi değil. Culio ve Yekta mücadeleci ama daha yeniler, uyum sağlamaya çalışıyorlar. Sarp, Aydın ve Colin Kazım varken nasıl uyum sağlayacaklarsa?...

eskisehir macini izlerken bu yorumu okudum ve sesli güldüm :)

Ayhan dönene kadar alabildiğimiz kadar galibiyet almmalıyız. Döner dönmez yine ilk 11 de oynuycaktır bu insan.

Ayhan yokken ilk defa futbol oynadığımızın farkında mısın? :)

önümüzdeki 2 maçıda kazanırsak Ayhan bi daha formayı rüyasında görür

Ayhan'sız son maçımız.

En cok uzuldugum nokta bu adam bize 10 senesini vermis, gelecek yil tt arenada bize karsi oynarken gol dahi bile atsa umit karan gibi sevinmeyecek bir galatasaraylidir, ama bu klube 2 senesini veren topcular kadar kadar deger gormuyor maalesef, unutmamaliyiz ki bu adam bizde en iyi performanslarini gostermistir,kendi kendini bitirdi bana gore bu sene bize veda edip herkesin hafizasinda guzel bir yer edinebilirdi su an maalesef o olmiycak ve bize 10 senesini harcamis bir adama ofke dolu olucaz baris mustafa sarp aydina verdigimiz ofkeyi onada vericez..

ben ayhan a haksızlık yapıldığını düşünüyorum,son senelerde yanında hep kalaslarla oynadı.taraftar olarak ondan xavi olmasnı bekledik.halbuki ayhan orta sahada ortalama bir futbolcudur,yanında mustafa ve barış oynarsa xavi bile olsa bir işe yaramaz.bence ayhan cluio neill orta sahası faydalı olabilir.

33 yaşındaki adamı hala klübde tutmanın bir anlamı en ufak bir katsı olmuyor gençler daha başarılı olur bu adamdan

bkz. "Taraftar var mı dışarıda?" Bu olayı bilenler için Ayhan zaten bitmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt