#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çalım yapmak istiyor ama topu kaybediyor,utanmadan hakeme kızıyor,yedi sarı kart da çok saçma topu degaje etmek yerine adama tekme atmayı tercih ediyor.

Çok övüyordum bu ara Ayhan'ı ama bu maç hiç beğenmedim.Genelde bjk maçlarında iyi olurdu ama şaşırttı beni..

Ayhanı ne olursa olsun çok seviyorum fakat bugün ciddi anlamda kötüydü.. Beni çok şaşırttı açıkcası..

Bugün vasat performans gösterdi olsun her maç harika oynayacak diye bir kanun yok Ayhan her zaman lazım...!!!

Beyler Ayhan bence 40 yasına kadarda dursun bakın tugay hala oynuo illa sözleşme yenilendi diye her mac oynucak diye bisey yok ve ayrıca ayhan boş mukavaleye imza atmıstır GS yönetimide işi biliyordur. Bence bir sakınca yok ama bildiğim kadarıyla nonda ile sözleşme imzalanmadı yeni bu gidiştede imzalanmıyacaktır sonucta yabancı statüsü ...

Beyler Ayhan bence 40 yasına kadarda dursun bakın tugay hala oynuo illa sözleşme yenilendi diye her mac oynucak diye bisey yok ve ayrıca ayhan boş mukavaleye imza atmıstır GS yönetimide işi biliyordur. Bence bir sakınca yok ama bildiğim kadarıyla nonda ile sözleşme imzalanmadı yeni bu gidiştede imzalanmıyacaktır sonucta yabancı statüsü ...

Ayhan ın karakterine katlanamıyorum.Bizim parçalı formamıza yakışmıyor...

Şu Tobi gelse artık bu adamdan sıkıldım Mehmet Topal gelene kadar ortasaha dirençli değldi o geldi iyi gözükmeye başladı ama Ayhan la bu orta saha avrupada çok sıkıntı yaşar Tobi şart...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt