#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #18 Ayhan Akman

BAAM deriz bundan sonra Hayri başkaaaan.

Barış, Ayhan Akman, Mustafa

BAAM.

Zeki futbolcu degil, Rijkaard döneminde belli etti.... Sistemin en zayif halkasiydi...

Bu adamı koy barcelonanın orta sahasına , Messi o sene gol bile atamaz

Skibbe döneminde mükemmeldi. Şu anda dilimizden düşmeyen iki yönlü oyuncuydu tam olarak. Rijkaard döneminde de orta sahanın en iyisiydi denilebilir. Tabii rakipleri(Barış-Mustafa-Elano) çok zayıf halka, Mehmet direkt ön libero olduğundan kıyaslamadım. Elano da herhangi bir done vermedi. Ama kabul etmek gerekir ki artık fiziki mücadeleleri kaybediyor, ayakta kalamıyor reis:(

Ayhan iyi futbolcuydu, fakat fizik gücü eskisi gibi değil. Sene sonunda güzelce veda edilmeli. Sonuçta bu takıma iyi kötü 10 sene emek verdi Ayhan.

Bu adam bazıları gibi ihanet etmedi, bu adam bazıları gibi hocaların arkasından çukur kazmadı, bu adam takım içinde gruplaşma ve çetecilik yapmadı, bu adam armaya her zaman saygı gösterdi, bu adam takım kaptanı olduğu zaman her zaman ağırlını koydu o pazubandı layıkıyla taşıdı, bu adam öyle maçlar oynadı ki, kilit goller atıp 3 puan çok getirdi, bu adam biraz olsun saygıyı hak ediyor. Mustafa Sarp'ın, Barış'ın, Servet'in hıncını bu adamdan çıkarmak neden? Sessiz, sakin, gece hayatı yok diye mi? Yani Ayhan'a yaşı yüzünden sahada yapamadıklarından başka atacak pislik bulamadığımızdan mı? BAM derken bile sırf araya A uyuyor, ''BAM'' sözcüğü çıkıyor diye söylüyoruz çoğumuz. Yoksa o işin orjinali BM'dir.

Ayhan Galatasaray formasına her zaman yakışmış bir isimdir. Bir falsosunu kimse görmedi. Yaşı itibariyle artık fiziği kaldırmıyor ve hatalar yapabiliyor. O yüzden sene sonu jübile teklif edilmeli veya aynı Emre Aşık'la nasıl ayrıldıysak, o şekilde ayrılmalıyız.

Anlamıyorum arkadaş elin Ze Robertosu 37 oldu hala yardırıyor..

Ama yerli oyuncu 32'yi görünce iş bitiyor..

Saygı göstermek zorundayız ama ben illa kalacam diyorsada göndermek zorundayız,bunun vefayla felan ilgisi yok,performansın çok vasat,yapacak birşey yok..

Futbolda herşey değişir..

Tadında bırakması lazım..

Son macta macin adami olmasi Sinan'i tatmin etmemis

Bu kadar istiyorsaniz zaten gider

Bu adam bazıları gibi ihanet etmedi, bu adam bazıları gibi hocaların arkasından çukur kazmadı, bu adam takım içinde gruplaşma ve çetecilik yapmadı, bu adam armaya her zaman saygı gösterdi, bu adam takım kaptanı olduğu zaman her zaman ağırlını koydu o pazubandı layıkıyla taşıdı, bu adam öyle maçlar oynadı ki, kilit goller atıp 3 puan çok getirdi, bu adam biraz olsun saygıyı hak ediyor. Mustafa Sarp'ın, Barış'ın, Servet'in hıncını bu adamdan çıkarmak neden? Sessiz, sakin, gece hayatı yok diye mi? Yani Ayhan'a yaşı yüzünden sahada yapamadıklarından başka atacak pislik bulamadığımızdan mı? BAM derken bile sırf araya A uyuyor, ''BAM'' sözcüğü çıkıyor diye söylüyoruz çoğumuz. Yoksa o işin orjinali BM'dir.

Ayhan Galatasaray formasına her zaman yakışmış bir isimdir. Bir falsosunu kimse görmedi. Yaşı itibariyle artık fiziği kaldırmıyor ve hatalar yapabiliyor. O yüzden sene sonu jübile teklif edilmeli veya aynı Emre Aşık'la nasıl ayrıldıysak, o şekilde ayrılmalıyız.

Eyv Sercan

Bende Ayhana haksizlik yapildigini savunan kervana katiliyorum.

Ama artik zamani doldu, ayri sey tabii. Bunlari ayirabilmek önemli.

Son maçta Arda ve Culio haricinde hiçbir oyuncuya ne top oynadın demedim..

İkisi çok ayrıydı çünkü..

Ayhan gerçekten fıtık ediyor beni top ayağına gelince moralim bozuluyor..

Son macta Ayhan>>>Culio

Bunu goremeyene namus gerekir

Nostradamus gibi bir kabus gerekir

Bu dusunceye katilmak mumkun mu kardesh?

Bir zorunluluk yok..

Seninle aynı futbol düşüncesine sahip değiliz,farklı düşüncelerimiz var..

O yüzden no problem..

Herkesin kendi doğruları vardır..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt