#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #18 Ayhan Akman

Adam 1 sezon daha oynayayim diyor, sonra futbolu asik oldugum renkler, arma altinda birakayim diyor. Zaten Terim kupa maclari haricinde oynatmaz. Selcugu mu kesicek, Meloyu mu, yeni transfer edilecek adami mi?

Bu adam Inonu stadina her gittiginde bir ton kufure magruz kaliyor. Birde kendi taraftarindan yiyor. Yerinde olmak isteyen?

hakkında hayırlısı.

ama ben olmak isterdim yerinde olmak. 500bin euro falan cukkalardım.ihtiyacım var.

ama onun yoktur sanırım.ondan 1 sene daha görmek istemememiz ayıp mı abi?

insanlar sıkıldı artık gene bugün ayağına aldığı her top kayıp,her yaptığı hareket yanlış...

neyse ne desek boş kararını vermiş.bir yıl daha bizimle

Takımın en zayıf halkası, açıkcası pek ihtiyacımız olacagını da sanmıyorum. Yekta, Sabri, Culio, Melo, Selçuk ve yedek çapa olarak Ceyhun varken orta göbekte forma bulacak son oyuncumuz.

Gider artık heralde. Takım içindeki başlardan biridir kendisi. Gitmesi TAKIM olabilmek adına faydalı olur.

Tam oyunu yıkıyorsun, topa sahip oluyorsun tek bir hareketle bizi 5 dakika geriye götürüp , baskı yedirebiliyor. Bir iki maç yapsa hata olur ;ama 2 senedir her maçta yapmışlığı vardır, bu tür şeyleri. Olmuyor artık, birazda kendi fedakarlık yapacak yuhalanmak istemiyor ise , hazır transfer dönemi açıkken karar vermeli.

ben gitmesi taraftarıydım oynamaması mevzu değil mevzu gençlerin önünü açması ayhan bekleyeceğine gençlerden biri beklesin girsin 2.yarı abi felan hikaye artık

bugün baktığımızda verim alamayız artık diye real raulu felan gönderiyor biz ayhanı emeği çok diye bekletiyoruz

''BAM'' aşağılamasına dahil edilmesi bile Ayhanı savunmam için yeterli bir sebeptir,öbür ikisi Galatasaray gibi bir takım için akıldan bile geçmemiş olması gereken adamlardı...Lucescu-Terim2-Gerets-Kalli-Cevat Hoca-Skibbe nin takımlarındaki Ayhan ise en iyi yerli orta saha oyuncusu idi bu ligde,aksini iddia eden başka isim söylesin de bilelim...Sonrasında ayarsız Barış,çapsız Sarp,güçsüz Elano ile birlikte yapabileceği pek bir şeyde yoktu zaten;diğerleri sorumluluk almaktan kaçarken değil Ayhan,Xavi olsa her topu ileri ve olumlu kullanması mümkün olamazdı...Birde ''Total Hazret'' in ilk sezon başındaki sakatlığı sonrası en iyi oynadığı maçtan sonra bile yedek bıraktığını hatırlayın...

Takım kaptanlığı Arda ya verildiğinde en ufak bir tepki veya küskünlük emaresi göstermemesi de nasıl olgun ve iyi bir Galatasaraylı olduğunun ispatıdır...Taraftardaki bu tahammülsüzlüğede ben tahammül edemiyorum;zaten banko olarak düşünülmüyor,yeni transferler tutarsa çok fazla oynama şansı yok,ihtiyaç olduğunda da elinden geleni yapacaktır,son sezonunda...''Efenim alternatif olarak Ayhan değilde genç biri tutulsun takımda'' diyenlere cevabım:Takımda o ayarda bir genç yok,Anadolu kulüplerinde varsada talip olunduğunda Dünya starı fiyatı çekileceği aşikar...

Bu arada ıslıklandı kendisi.

Bıraksın gitsin abi.500 bin euroyu versinler herkes Galatasaray için terinin son damlasına kadar oynar.Hatta şu forumdaki herkes futbolcu olsa bu paranın çok azına sahada canını verir.Emek falan tamam ama artık miladını doldurdu.Biz her maç saç baş yolmak zorunda değiliz.Islıklanmak hatta küfür yemek istemiyorsa jübile yapması en hayırlısı olur.

Artık 30 dk'dan fazlasını kaldıracak durumda değil.

ayhan bize zarar beyler cok net belli bir gercek bu

S.çtı, sıvadı gibi bir deyim var bugun bunu sahaya yansıttı Reis. :tiphat:

bu adam dan neden vazgeçilemiyor anlayabilmiş değilim yahu

Mircea Lucescu

Fatih Terim

Gheorghe Hagi

Eric Gerets

Karl Heinz Feldkamp

Michael Skibbe

Bülent Korkmaz

Frank Rijkaard

acaba 8 TD gördüğü bildiği ne varda bu adama katlanmak zorunda kalıyoruz ?

Bu gün çok kötüydü ama ortasahada o kadar çok alternatif var ki oynaması mucize olur bu saatten sonra.Ama taraftar olarak artık biz formamızla özdeşleşen oyuncularla kavgalı ayrılma geleneğinden vazgeçmemiz lazım. Her yaşlanan oyuncuyu yuhalayacakmıyız yani? Adam klübede abilik yapsın basketboldaki Haluk gibi

Aferin ıslıklayanlara mutlu musunuz ıslıkladınız diye ? Berbat geçmiş bir sezonun ardından sondan bir önceki yılın Şampiyonlar Ligi şampiyonu ile hazırlık maçı yapıyoruz,rakibin ne kadar eksiği olursa olsun oyunun büyük bir bölümünde üstün oynuyoruz takım olma yolunda adımlar atıyoruz ama hala daha memnuniyetsiz olan taraftar gidiyor Ayhan'ı ıslıklıyor.Amaç sadece kendilerini tatmin etme duygusu.Neymiş Ayhan 2 senedir oynadığı her maçta hata yapıyormuş.Evet doğru ya her maçta hata yapıyor takımının bir tek şutu bile olmayan Buca maçında attığı golde hata değil mi Ayhan'ın ? Acaba neden bu kadar senedir bu takımdan gönderilmiyor kendisi eğer bu kadar kötüyse ? Bir diğer yuhlandığı meşhur Gaziantep maçındada Baros iki tane karşı karşıya kaçırmıştı Servet son dakikada Yekta'nın ortasını direğe vurmuştu bakın bunlarda hata.İki sene öncesine kadar iyi futbolcu Ayhan bir anda mı yeteneklerini kaybetti.Form meselesidir bu yanındaki futbolcularına bağlıdır takımına bağlıdır takımdaki havaya bağlıdır.Bırakın yuhlamayı etmeyi takım oluyoruz Fatih hoca ve yardımcıları sayesinde kurulacak takım sinyalleri veriyor yavaş yavaş eskisi gibi rahat rahat maç izlememiz yakındır bir an önce transferlerimiz yapılsın ligler başlasın bu sezon bitsin.Başarılı olursak ki bu çok yüksek ihtimaldir yaparız sene sonunda güzel bir jübile Ayhan'a.

önceden iyiydi ama artık yaşlandı , baskıyı kaldıracak kapasitesi kalmadı, üst düzey oynayamaz.Taraftar daha çok nefret etmeden gitsin yada jübile yapsın yoksa hiç iyi hatırlanmayacak

Maçı izleyemedim,ama yorumlardan anlaşılan yine klasını konuşturmuş!Bir zahmet gitsin Lüleburgaz Belediyespor'da futbolu bıraksın.Armayı seviyor lafına en ufak inancım yok.

bakıldığı zaman musayı gönderiyoruz musayı göndermek yerine ayhanın kalan kontratının parasını verip göndersekte musa beklese olmazmı yedekte gelecek vaadediyor hiç değilse FT kulübe çok önemli diyerek sinyali verdi 18 e giremez bence ama gerek yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt