#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 18 Ayhan Akman

Linderoth keser Ayhan'ı sakatlanmazsa.Hele hele ilk 11 oynayacak iyi bir orta saha gelirse Ayhan sadece çok ama çok iyi bir yedek olmanın ötesine geçemez.:)

İyi bir orta saha gelirse kulübede de yerimiz var renktaş ama Linderothun kesebileceğine inanmıyorum Ayhanı.

Nedir bu Ayhan düşmanlığı ya? Arkadaş bu adamı kesebilecek kapasitede adam yok o mevkiide.

Kişisel olarak Ayhan'ı hiç sevmem, çirkef ve Galatasaray takımına yakışmadığını düşünürüm ama son zamanlarda gösterdiği performans dolayısıyla takımın önemli oyuncuları arasında yer aldı. Tobol maçında da fena değildi. Linderoth gerçek performansına ulaşırsa Linderoth'un yedeği olur ancak.

Nedir bu Ayhan düşmanlığı ya? Arkadaş bu adamı kesebilecek kapasitede adam yok o mevkiide.

Linde bi iyileşsin,anasını bile ağlatır o mevkinin.Tamam Ayhan'da iyi bir oyuncu ama Linderoth'un kalitesini unutmayalım.Linderoth bir form tutsun o zaman nasıl bir futbolcu olduğunu bir kez daha gösterecek herkese.;)

Ayhan şuan takımda iki yönlü oynayabilen tek oyuncu ve onu şuan kadroda kesen olmaz.

Nedense Linderoth hakkında farklı beklentiler var, hiçbir zaman Ayhanın yerine düşünülebilecek oyunu çift yönlü oynayan bir oyuncu profili çizmedi, nerden geliyor bu düşünce anlam veremiyorum.

Linderoth mental olarak çok üstün bir oyuncu soğukkanlı ve ne yapacağını biliyor..defansif olarak çok koşuyor ve mücadele ediyor..Ardayı çok rahatlatır yanında oynarsa ki arkadada m.topal olucak..

Linderoth çok yaratıcı bir oyuncudur ayrıca attığı paslardan bu bariz belli..tobol maçında ardaya çıkardığı pas harika mesela onu ayhan zor yapar..Hücüm ribandlarınıda çok iyi topluyor ayrıca..

Gerçekten üst düzey oyuncu linderoth ..İsveç milli takımında sürekli oynamış birisi ve isveçin orta saha kalitesi türkiyeden çok iyi olmasına rağmen..

Ayhanı abartmayın asla üst düzey bir oyuncu olmadı olmayacakta..İyi bir alternatif olur doğru..

Ayhan bu takıma lazım,etrafında oynayan oyuncuları rahatlatıyor soğukkanlı oluşuna hastayım,yıllanmış şarap gibisin Ayhan seviyoruz seni!

Orta sahanın dinamosu topu ileri taşıyor defansla hücum arasındaki bağlantyıyı sağlıyor oyunu orta sahada 2 yönlü oynayan elimizdeki en iyi furbolcu.

alıştığımız performansından uzaktı. çok göze batmadı, çuvalladığını da söyleyemeyiz ama bildiğimiz ayhan olmaktan uzak bir görüntü çizdi. geçen sezon da sezonun açılışında ayhan buna benzer bir performans gösteriyordu ve eleştirenler de olmuştu ama zamanla form tuttu ve bu istikrarını sezon sonuna kadar sürdürdü. ben ayhan'ın eski formuna kavuşacağını düşünüyorum ne de olsa henüz hazırlık dönemi denenebilir ne kadar oynadığımız müsabakalar resmi de olsa. elano transferiyle orta saha alternatiflerinin iyice artmasıyla oynama şansı biraz azalmış da olsa (orta sahada elano-arda ikilisini düşünerek) ayhan bu takımın önemli oyuncularındandır, kendini bulacaktır kuşkusuz.

bu sene cok calısması gerekıyor iyi transferler yaptık orta sahamız cok guclu ama ayhanda takımın agabeyi ve iyi bir oyuncumuz yinede cogu macta ilkonbirede maca baslıyacagını düşünüyorum

Ayhan'ı dün çok pasif gördüm umarım düzelir. Yalnız Tobias, Topal, Elano gibi isimleri kesebilecek mi orası düşündürücü.

Bu günkü maçın en iyisiydi.

Rijkaard'ın en sevdiği ve olmadığı zaman kara kara düşüneceği futbolculardan biri olacağına eminim bu sezon.

İlk golde Baros'a attığı pası atan çok az futbolcu var dünyada...

Bu günkü maçın en iyisiydi.

Rijkaard'ın en sevdiği ve olmadığı zaman kara kara düşüneceği futbolculardan biri olacağına eminim bu sezon.

İlk golde Baros'a attığı pası atan çok az futbolcu var dünyada...

bugün kü yenilen golde küçük bir hatası vardı.imkanı olanlar izlesin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt