#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #18 Ayhan Akman

İyi oynadı Ayhan..İyi oynar kötü oynar ama emektar topçudur Ayhan.Barışla mustafayla yan yana anılması bile utanç verici..Çok büyük haksızlıklar ve ayıplar edildi..Gerçi bu taraftar Hasan Şaşı da yuhaladı Kralı da küstürdü..Şaşırtıcı değil..

yanindakiler düzgün oyuncular olunca adamda iyi oynadi. 2 senedir sarpla marpla oynadi herif. Iyi oynadi kaptan. :)

Ustadir kendisi

Forumda tek başına 50 kişiye karşı Ayhan'ı savunduğum, bamlandığım günleri hatırladım birden. Tek tük Ayhan'ı başka savunanlar vardı, nedense çok beğendikleri Ayhan'ı ilk 11'e bile almıyorlardı. BAM kelimesi forum için bir utanç olarak kalacaktır. Üç farklı futbolcuyu bir araya getirmeye çalışmak büyük haksızlıkdı.

Çok koştu, önde bastı defansif olarak üstüne düşeni iyi yaptı ama ofansif olarak yaratıcı değildi yer aldığı pozisyonlarda.

Ayhan, guzel oynamissin bugun arkadaslarin yorumlarina gore...

Devami dileklerimi gondersemmi diye bi an iklimde kaldim :D

benimde 4-5 ay ac biraksalar bende oyle oyunarim ne olmus :)

Sen 34 yaşında ol.. Aylarca ilk 18 e bile girme.. sonra çıktığın ilk lig maçında sahada döktür ve üstüne üstlük takımının en çok koşan oyuncusu ol.. Önünde saygıyla eğiliyorum kaptan !

Ayhan'ın yas ve mac eksigi etkenleri kendini baya belli etti bugün. Alternatif olarak 2.yarı Okan Derici düsünülebilirdi. O cocuk lanse edildigi gibi sag acık falan degil. Halis mulis Okan Buruk, yani sag ic.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt