#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #18 Ayhan Akman

ayhan 11de olmasa da 18de olması gerektiğini gösterdi sabri ve ebouden daha iyi bir orta saha oyuncusu.

Ayhan iyi futbolcu ama her zaman değil :o

Döktürdü falan değildi.

Yaşına göre profösyonelliği gayet iyi ama kapasitesi belli. Aydın'ı zaten konuşmayalım bile. O bitmiş bir çocuk. Bence futbolu bıraksın.

Ama ben şurada takılıyorum, Ayhan bu sene sonunda futbolu bırakıyor. Onun yerine bu maçta Ceyhun Gülselam oynatılsa daha iyi olmazmıydı. Ceyhun Emre Çolak değişmeli olarak iş yapardı diye düşünüyorum.

Artık ayhandan falan medet ummamamız lazım. 20 li yaşlarda çocuklar var takımda, onları geliştirmek lazım.

CAPTAIN :ka21: :016:

.

Döktürdü falan değildi.

Yaşına göre profösyonelliği gayet iyi ama kapasitesi belli. Aydın'ı zaten konuşmayalım bile. O bitmiş bir çocuk. Bence futbolu bıraksın.

Ama ben şurada takılıyorum, Ayhan bu sene sonunda futbolu bırakıyor. Onun yerine bu maçta Ceyhun Gülselam oynatılsa daha iyi olmazmıydı. Ceyhun Emre Çolak değişmeli olarak iş yapardı diye düşünüyorum.

Artık ayhandan falan medet ummamamız lazım. 20 li yaşlarda çocuklar var takımda, onları geliştirmek lazım.

Belki haklısın ama. İlerisi için tek faydası olabilir. O da yeni gelen oyuncuların Ayhan'ın dinamizmden birşeyler kapmaları. Üzüm üzüme baka baka kararaır demişler. Riera, Kazım, Eboue falan Ayhan'ın koşmasına bakarak belki utanır, onlarda koşmaya başlar belki.

Ayhan Akman, eğer bugün G.Saray-Mersin İ.Y. karşılaşmasında forma giyerse, Süper Lig'deki 400. maçına çıkmış olacak.

Reyiz 2008de Fenerbahcenin transfer teklifini reddetmis.

nkucukk ali naci küçük

Utku sana net bir sey söyleyeyim sene 2008 sivasi yenerek sampiyonlugun geldigiactan sonra fenerbahce ayhana transfer teklifi yapti

Teklifi direk ayhan ve menajeri ile konusan ise 2008 de mahmut uslu idi..simdi 34 yasina gelmesi ile ayhani zayif halka gormeyin

400. macina cikti reis :ka21:

iyi de oynadi [cogu zaman oldugu gibi]

helal olsun :tiphat:

özlenince göze daha hoş geliyor..

takımı ayhan canlandırdı. düşünün riera takıma napıyor.

Oyuna girdikten sonra harikaydı tek kelime ile.

400. maç için de tebrikler :tiphat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt