#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #18 Ayhan Akman

girdikten sonra cok iyi oynadi valla hakkini verelim adamin helal olsun

Valla Ayhan iyi oynuyorsa en büyük sebebi Melo'dur.

Reyis topçu tabirine uygun oynadı :tiphat:

Gerçi bu sene Yekta,Engin,Ayhan hep iyi oynadılar oynadıkları zaman..

herkese fatih terim adam eder diyorduk ya ayhan etmis iste, çok guzel oynadi

Selçuk ve Melo'nun yükünü azaltıyor. Beşiktaş maçında Sabri'nin yerine onbirde başlamalı.

Ayhan reise ancak şapka çıkartılır
tiphat.gif

Ayhan oğlum 11'de başla artık ya, sensiz boşu boşuna bir devre harcadık...

müthiş top oynadı ileri dönük harika ara pasları attı çok beğendim selçuk-melo-ayhan da ısrar edilmeli ayhan varken selçukun da performansı artıyor beşiktaş maçında riera yerine oynamalı kesinlikle

Yeniden doğmuş gibiydi.

Ayhan'â gecen yıl haksızlık ettik diye düsünmeye basladım.

Sarp ve barıs gibi kazma adamlar ile oynadıgı icin öyle bir sezon gecirdi fikri olustu bende.:)

geçen yıl millet sana ne küfürler etti yapmayın etmeyin yanında ki adamlara bakın dedik hepsi m.sarp-barış yüzünden dedik ve şükürler olsun ki bugün haklı çıktık,hep böyle devam et ASLAN PARÇASI.

Sadece hız problemi var ki o da yaşından ileri gelebilir artık. Ayağında top tutması ve kontrolü iyi. Umarım bu sene max. verimi elde edebiliriz. Son senesinde bu katkıyı bize sağlarsa, şapkadan tavşan çıkmış gibi olacak ve bir anda kadro zenginleşecektir.

Ayhan Akman Melo ve Selçuk ile birlikte oynayınca katkı sağladı hata yapmadı.

maçı izleme şansım olmadı , ayhan hakkındaki yorumlara bi bakayım dedim ve şok oldum :D

Ya şu cümleyi söylemekden nefret ediyorum ama.

Bu adamın sezonun ilk haftalarında form tutmak üzerine yaptığı çalışmaları haber yağtığımızda.

Bazı kesim arkadaşlar, yapmayın şu adamın haberini, çalışssa ne olacak, ölüyü diriltmeyin, ayhandan bahsetmeyin şeklinde çıkıştılar.

Ayhan şans verdiliği son 2 maçta harika oynamıştır. Bugün 0 pas hatasıyla oynamıştır. Hatta içinede Lass Diarra kaçmış gibi oynamıştır!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt