#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 18 Ayhan Akman

Denizli macindan sonra bir arkadasimizla daha onceden tartistigimiz bir konu geldi aklima. Ayhan'in nasil hic serbest bir oyuncu olarak oynamadigini oynarsa bunu kaldirip kaldiramayacagini bilemedigimi soylemistim. O da bence kesinlikle kaldirir demisti. Ismini hatirlayamiyorum simdi arkadas ama hakliymissin, ozellikle 70.dakikadaki oyunu gorulmeye degerdi. Sarp'in muthis oyunun yardimiyla da olsa harika bir sekilde serbest oynayabilecegini kanitladi.

2 sezon önce çok iyi hatırlıyorum forvet arkası serbest oynamıştı o maç uzaktan bir gol ve 2 asisti vardı demek ki iyi oynayabiliyormuş.

Galatasaray' dan aldığın para kuruşu kuruşuna HELAL OLSUN ! Her futbolcu gibi sen de hata yapıyorsun ama Karakterli adamsın.

Üstlendiği görev çok önemli takımımız için . Çok verimli oynuyor ve görevini de lağıyla yerine getiriyor . Beğenerek izliyoruz tıpkı takımımızdaki her oyuncu gibi. . Yürüyedur Ayhan Akman:)

Yerlere Yattı Oyuncağı Kaptı

Yerlere Yattı Oyuncağı Kaptı :D

GSlı futbolcu Ayhan Akman önceki gün oğlu Efe ile bereber İstinye Park'a alışveriş yapmaya geldi.

Oğlu Efe'nin galatasaraylı mini formasının üzerine EFE yazdıran ünlü futbolcu ayağındaki sakatlık nedeniyle yürümekte biraz zorlanıyordu. FB Uğur Boral ile dışarda dost olan GS futbolcu alışveriş merkezinden ayrılacaklarken Efe ağlayarak kendini yerlere atıp babasına feryat etmeye başlayınca ünlü futbolcu "İstediği oyuncağı almadım diye ağlıyor" açıklamasını yaptı. Uzun süre ağlayıp kendini yerlere atan Efe'ye dayanamayan Ayhan Akman, geri dönüp oyuncakçının yolunu tutmak zorunda kaldı.

Biz yanlış ayhan izliyoruz sanırım adam top alamıyorki yana pas veriyor top almaya uğraşıyor ama alamıyor yani çok övülecek bir tarafı yok takıma yakışmayan bir futbolcu M.Topal,Sarp gibi adamlar daha fayda sağlıyorlar sanırım takımda

Biz yanlış ayhan izliyoruz sanırım adam top alamıyorki yana pas veriyor top almaya uğraşıyor ama alamıyor yani çok övülecek bir tarafı yok takıma yakışmayan bir futbolcu M.Topal,Sarp gibi adamlar daha fayda sağlıyorlar sanırım takımda

Yaş kısmına bi 9 fazla koymuşsun...

Galiba takımımızda yedeği olmayan tek oyuncu

Katiliyorum, ama Frank'in zaman ilerledikce ve takim topa daha rahat hukmetmeye baslayinca Arda'yi bu tip bir "box to box" oyuncusuna donusturmek istedigini dusunuyorum. Ozellikle zor maclarda Arda'nin daha cok orta sahada topla bulusarak atak baslattigini gorecegiz bence, Ayhan'la da saha icinde cok iyi anlasiyorlar zaten umutluyum bu konuda.

Linderoth bir dönse Ayhan'ı Topal'ı hepsini keser. Ama devamlılığı yok malesef. Oyunu açma becerisi, rakiple savaşma ve hücum alanlarında etkili olmayı çok iyi beceren bir futbolcudur Tobi.

Tobi yi unutmuştum. Haklısın sağlıklı bit tobi ortasahanın vazgeçilmezi olur. Sorun sağlıklı bir Tobi olur mu? İnşallah olur da bu açıkta kapanır.

Tobi yi unutmuştum. Haklısın sağlıklı bit tobi ortasahanın vazgeçilmezi olur. Sorun sağlıklı bir Tobi olur mu? İnşallah olur da bu açıkta kapanır.

Ben hala bu takımda Linderoth dahil Ayhanı kesebilecek bir adam olduğunu düşünmüyorum, sadece rakibe göre sistem içinde değişiklikler olacaktır, ancak bu durumda Ayhan yedek kalır.

Ne kadar değerli bir oyuncu olduğu yokluğunda belli oluyor...

----Sarp----

--Ayhan-Elano--

Keita---Baros---Arda

böyle oynamak zorundayız.

Cevap: #18 Ayhan Akman

Bence Arda kanatta esksi kadar etkili oynayamıyor. Ortada çok daha iyi.

Cevap: #18 Ayhan Akman

Ayhanın topici çok aşağıda kalmış biraz yukarı çıkaralım :D bjkye karşı oynar mı aceb :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt