#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #18 Ayhan Akman

Takımda oyunu 2 yönlü oynayan en iyi oyuncumuz.Beşiktaş maçına yetişmesi çok iyi olur.

Ayhan çok önemli gerçekten son maçta herkes bunu gördü alternatifi yok bir tek Tobi var ama onun kendisine hayırı yok.

Umarım Ayhan derbide yetişir.

Aslan Ayhan yürü be, hadi iyileşte derbiye çık.

İnşallah oynar takımda olmazsa olmaz 3 futbolcudan biri ( arda-ayhan-servet) o olmadığı zaman topu defanstan alıp yüzünü hücuma dönüp top dağıtan başka oyuncumuz kalmıyor bakalım belki sarp'ın yanında caner oynarsa o biraz bu özelliklere sahip ama topal-sarp olursa ( topal'ı aşırı beğenmeme rağmen ) çıkarken çok top kaybederiz buda başımıza iş açabilir, inşallah böyle bi sorunla karşılaşmayız :)

oynasada oynamasada kazanacağız.. bundan şüphemiz yok..

Ayhanın değerini bilelim.Hep söylerim adam yıllanmış şarap gibi. Şu kadro yapısında aynı tarz Topal _Sarp yerine Ayhan - Sarp arasında çok fark var. Ayhan tam bir köprü.

Şu performanslarla Ayhan - Sarp ikilisi orta sahayı sırtlar.

Maalesef değerini olmayınca daha iyi anlıyoruz, çoğunluk Aurelio diye yırtınıyordu, Ayhanla olmaz bu iş şeklinde açıklamalar geliyordu, bir an önce dön Kaptan, oyunu yönlendirecek bir adama çok ihtiyacımız var.

Bana göre bu maçta eksikliği fazlasıyla hissedildi. Umarım pana maçına yetişir ve oynar.

panathinaikos maçında ihtiyacamız var sana dön artık uleen:D:D

eee ? ayhan pana maçında varmı ? zaten ben ayhanın hem ofans hemde defansif yönüne bayıldım... tam rijkaardın istediği tipte bir oyuncu.

arda - ayhan

mustafa​

burada ayhanın yerine oynayacak aynı teknik kapasitede top dağıtacak bir oyuncu olmayınca sıkıntı oluyor. mesela mehmet topal bjk maçında ayhanın görevini üstlendi. ne kadar başarılı oldu bilinmez ama eğer ayhan pana maçına yetişmezse yerine barış özbek oynacaktır.

not: sadece tahminde buluyorum. uzun zamandır oynatmadı onu, bu maçta ona mutlaka bir şans verecektir.

Ayhan gibi bir adam 20 milyon euroya bulamayiz takimdaki en onemli adam.

eee ? ayhan pana maçında varmı ? zaten ben ayhanın hem ofans hemde defansif yönüne bayıldım... tam rijkaardın istediği tipte bir oyuncu.

arda - ayhan

mustafa​

burada ayhanın yerine oynayacak aynı teknik kapasitede top dağıtacak bir oyuncu olmayınca sıkıntı oluyor. mesela mehmet topal bjk maçında ayhanın görevini üstlendi. ne kadar başarılı oldu bilinmez ama eğer ayhan pana maçına yetişmezse yerine barış özbek oynacaktır.

not: sadece tahminde buluyorum. uzun zamandır oynatmadı onu, bu maçta ona mutlaka bir şans verecektir.

Gøturulmedi diye haber verdiler dun ligtv'de??

o kadar eleştirdiğim adam olmayınca anladım ki ayhan olmadığı zaman topal-sarp ikilisyle Galatasaray futbol oynamakta , keyif vermekte çok zorlanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt