#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #18 Ayhan Akman

o kadar eleştirdiğim adam olmayınca anladım ki ayhan olmadığı zaman topal-sarp ikilisyle Galatasaray futbol oynamakta , keyif vermekte çok zorlanıyor

Ayhan'in nesini elestirdin ki zaten takimin en istikrarli en REIS adami.

Donsun artik Ayhan basgaaan

Ayhan dönerse 3 gollü galibiyetleri unutun,

5 ten aşağı atmayız :D

cidden, topal belkide defansif olarak dünyanın sayılı ön liberosudur, ama oyunu yönlendiremiyor, pas trafiğini yapamıyor, bunu artık izlediğimiz son maçlarda daha iyi anladık, Ayhan döndüğü anda ilaç olacak.

Ayhan Kasımpasa maçında oynayacak sanırım. Full idmana çıkmış... hadi kaptan, göster artık kendini...

Ayhan Akman ve Aydın Yılmaz bu antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştırıldılar.

Ayhan dönerse 3 gollü galibiyetleri unutun,

5 ten aşağı atmayız :D

cidden, topal belkide defansif olarak dünyanın sayılı ön liberosudur, ama oyunu yönlendiremiyor, pas trafiğini yapamıyor, bunu artık izlediğimiz son maçlarda daha iyi anladık, Ayhan döndüğü anda ilaç olacak.

Doğru söylüyorsun.Ayhan a ihtiyacımız var.Sakatlığında 2 Tane ön liberomuzda yeterli olamadı Ayhan kadar. Mehmet Topal ve Mustafa Sarp defansa daha çok yardımcı olan fakat ofansta Ayhan kadar etkili olamayan liberolar.Bence galatasarayımızın Ayhanın yerine bir transfer yapması lazım ayhan da yaşlandı artık 2-3 yıl oynar sonra bırakır bence

Doğru söylüyorsun.Ayhan a ihtiyacımız var.Sakatlığında 2 Tane ön liberomuzda yeterli olamadı Ayhan kadar. Mehmet Topal ve Mustafa Sarp defansa daha çok yardımcı olan fakat ofansta Ayhan kadar etkili olamayan liberolar.Bence galatasarayımızın Ayhanın yerine bir transfer yapması lazım ayhan da yaşlandı artık 2-3 yıl oynar sonra bırakır bence

ayhan 32-33 yaşında ve max 1-2 sene veriyorum ona 2010-2011 sezonunuda oynayıp bırakır tahminimce.

topalla sarp hakkında sana katılıyorum arkadaşım.ve birde ceza sahası çizgisi önünde bastılar ikiside bence orta yuvarlakta basıp rakibi bozmalılardı ayrıca top taşıyamadılar ikiside diye düşünüyorum ayhan hem basan hem top taşıyabilen bi isim keşke 3-5yaş genç olsa ya da keşke onun stilinde ama 27 yaşından küçük birini bulabilsek..

Gözlerim iyice aramaya başladı kendisini.

Eskişehir maçında oynar tahminen, ama 2.ci yarı girer gibime geliyo.

ayhan 32-33 yaşında ve max 1-2 sene veriyorum ona 2010-2011 sezonunuda oynayıp bırakır tahminimce.

topalla sarp hakkında sana katılıyorum arkadaşım.ve birde ceza sahası çizgisi önünde bastılar ikiside bence orta yuvarlakta basıp rakibi bozmalılardı ayrıca top taşıyamadılar ikiside diye düşünüyorum ayhan hem basan hem top taşıyabilen bi isim keşke 3-5yaş genç olsa ya da keşke onun stilinde ama 27 yaşından küçük birini bulabilsek..

Gelecek sene ayhan a yedek olabilecek bir türk oyuncu bulmalıyız olmadı yabancı biri çok iyi gider ayhan gibi olsun bizim olsun.

Ayhan scholes gibi devam ederse hiç gerek kalmayabilir ama yedek oyuncu çokgerekli bize

kasımpaşa maçında kadrodaydı yanlış görmediysem demekki hazır durumda, zaten haftaya büyük ihtimal sarp - ayhan 2lisini oynatır rejkaard...

ayhanı çok sevmeme rağmen.artık bence görevini bizde tamamladı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt