#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyuncuyken hep yabancılara değer veriliyor diye düşünürler. Futbolu bırakıp yorumcu olunca sürekli yabancılara giydirirler. Bunlar hep klasik yerli oyuncu kompleksleri. Ayhan içinse Melo'ya rahatça giydirip Emre'ye pek bir şey diyemiyorsa tamamen hal hatır için.

daha iyi hatirlarim bjk taraftarina kol sokmak hareketti filan vardi, severdim ama bu da bukadar mis. Nedense bize gelen adamlar hemen böyle oluyor futbol zamani bitince, fenerliler de hayatlarin görevi feneri korumak.

şanlı galatasaray forumundan silinip atılmasını teklif ediyorum sayın yöneticilerimizden

Havaalanında sırıtarak "dışarıda taraftar var mı?" diye sorduğu gün ne kadar rezil bir insan olduğunu anlamıştık zaten. :encouragement:

Ampute dostluk maçında engelli kişiye çift dalan Ayhan kardeşimiz .

Bn8akl5IUAAbocX.jpg

Attığı golden sonra Beşiktaş taraftarına el hareketi çeken Ayhan kardeşimiz .

Bn8cMAXCcAAnyZ8.jpg

Gent'le oynadığımız dostluk maçında hiçbir sebep yokken rakip futbolcunun futbol hayatını bitirecek faul yaptığı sırada Ayhan kardeşimiz . (Tam o faulün karesi yok ama Google'ye Ayhanın insanlık dışı faulu derseniz çıkar)

20120829171101-1644-big.jpg

Ayhan Akman: "Hiçbir Türk oyuncusu Melo tarzı hareketler sergilemiyor."

bunu nerede ne zaman söyledi doğru mu bu?

Emre ve canerin haraketlerini de söylesene karaktersiz herif emrenin ırkçı tavrını canerin yerde yatan oyuncuyu tekmelemesi falan filan.Hepiniz primci yalaka olmuşsunuz.

valla sinirlerim hopladı gece gece ne karektersiz adamlar var ulan bugün seni ayhan diye adam yerine koyuyorlarsa galatasarayın sayesindedir böyle karektersizler para pul içinde zevk sefa sürüyor ona acıyorum

Melo hakkinda öyle konusuyorsun da Volkan köpegi hakkinda neden birsey demiyorsun aaaaaaayhan.

Karpaty maçından sonra Havalimanında kıs kıs gülüp tayfasıyla bir kahkaha atmadığı kalan , polise gülerek "Dışarıda seyirci var mı yeaa" diyen Ayhan benim için o zaman bitmiştir .

Hatta olayın sonrasında ultrAslan'ın giriş sayfası bu şekildeydi

Bn8htTbCYAIqsrK.jpg

Ben bu yüzden eski futbolcularimizi istemiyorum teknik ekipte veya idari ekipte. Hem futboldan cakmiyorlar hem fazla dusmanlar gelen yabanciya. Tamam bende sevmem fazla yabanci hayranligi ama bunlar sanki sistemli sekilde hep vuruyorlar. Sanki kendileri hakketiklerinden az para kazandilar simdiye kadar.

Bu forumda sadece formsuz oldukları için Burak'a, Selçuk'a hainden tutunda, sabotajcıya kadar bin türlü laf eden adamlar, Ayhan'a karşı Melo'yu savunamaz bana göre.

Ayhan'a karşı Melo'yu savunmak çok kolay iş ama önce kendimize bakalım. Ayhan'ın bunu söyleyeceği kaçınılmazdı. Parasını alıyor oradan, beklenen senaryoya uygun davranıyor ama ya buradakiler?

Bu forumda sadece formsuz oldukları için Burak'a, Selçuk'a hainden tutunda, sabotajcıya kadar bin türlü laf eden adamlar, Ayhan'a karşı Melo'yu savunamaz bana göre.

Ayhan'a karşı Melo'yu savunmak çok kolay iş ama önce kendimize bakalım. Ayhan'ın bunu söyleyeceği kaçınılmazdı. Parasını alıyor oradan, beklenen senaryoya uygun davranıyor ama ya buradakiler?

Sen niye taktın bu kadar Selçuk ve Burak'a? Burak zaten kariyeri boyunca hep eleştirilmiş ve eleştirilecek bir futbolcu.Selçuk'a gelirsek,kariyerinin en rezil sezonunda taraftar tarafından tepki alması çok doğal.Bu adamlar seneye çıkıp topunu oynadığında buradaki yorumlar değişir zaten.Taraftarlar olaylara anlık tepki gösteren insanlardır.Bu kadar rezilleri oynadığı bir sezonda Selçuk'a çok tepki gelmesini normal karşılamanız gerekir bence.

Sen niye taktın bu kadar Selçuk ve Burak'a? Burak zaten kariyeri boyunca hep eleştirilmiş ve eleştirilecek bir futbolcu.Selçuk'a gelirsek,kariyerinin en rezil sezonunda taraftar tarafından tepki alması çok doğal.Bu adamlar seneye çıkıp topunu oynadığında buradaki yorumlar değişir zaten.Taraftarlar olaylara anlık tepki gösteren insanlardır.Bu kadar rezilleri oynadığı bir sezonda Selçuk'a çok tepki gelmesini normal karşılamanız gerekir bence.

Eleştirilmesine takmıyorum. Adamalra hain, sabotajcı deniyor. Çoğu kişinin Galatasaraylı olmasına sebep olan Terim(öyle ya da böyle ayrılmış ki ben sezona başlamamlyız diye düşünenlerdenim) gibi adama antuda bile edilmeyecek laflar edilirken, Ayhan'ın Melo'ya dediklerine karşı çıkmak samimi değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt