#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #18 Ayhan Akman

Yaser avatarina hemen Twilight izlemis 14 yasindaki kizlar gibi Neill resmi koyuyosun da 10 yildir adam gibi oynayan, her sene milli takima cagirilip "Bu adam cidden iyiymis ya, biz bunu nasil unuttuk la" dedirten Ayhan'la JB geciyorsan seni kinarim.

Yaser avatarina hemen Twilight izlemis 14 yasindaki kizlar gibi Neill resmi koyuyosun da 10 yildir adam gibi oynayan, her sene milli takima cagirilip "Bu adam cidden iyiymis ya, biz bunu nasil unuttuk la" dedirten Ayhan'la JB geciyorsan seni kinarim.

Jb geçtiğimimi düşünüyorsan asıl ben seni kınarım ganga.Öyle birşey yaparmıyım ben?Bu arada lafıda koyuyorsun gizliden gizliye farketmedim sanma bunları banada öğret ganga :asd:

Ayhan yasida var artik sakatligindan beri bir turlu duzelemedi... Kendine iyi bakar diye biliriz Ayhan abimizi ama kac ay oldu hala formsuz.

Topu alıp çalım atmaya çalışmasını özledim :D

Fiziki gücü Emre Çolak seviyesinde. Top kaptırma riski %80'lerde. Oynatmak büyük risk. Rijkaard da bunun farkında.

Mektup yazicam Frank agbiye.

Mektup yazicam Frank agbiye.

Hayır anlamadığım olay oynaması için ne yapması gerekiyor 10 kişiyi çalımlayıp golmü atması gerekiyor.Ayhan la bu Ayhan Bazı zaman Xavi'miz bazı zaman Messimiz bazı zamanda Puyolumuz oluyordu ama oynamıyor Ayhan oynamıyor kaptan.

Hayır anlamadığım olay oynaması için ne yapması gerekiyor 10 kişiyi çalımlayıp golmü atması gerekiyor.Ayhan la bu Ayhan Bazı zaman Xavi'miz bazı zaman Messimiz bazı zamanda Puyolumuz oluyordu ama oynamıyor Ayhan oynamıyor kaptan.

işte bu yüzden herkes teknik direktör olamıyor dostum

Rijkaard Ayhanın ne olduğunu az çok anladı

Artık 11'e yazmıyor

Ayhan şuanda en büyük katkıyı yapıyor takıma oynamayarak. Sezon sonuna kadar bu performansında devam etsin başka birşey istemem.

Ayhan,insanın üzerine yakışanı giymesidir.O bir fenomen bir üstaddır.Galatasarayın Gerarddı Xavisidir onu bukadar kolay harcamayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt